jimp
Member
Τα κουπονια αυτα τι ειναι;
Ανάλογα την βαθμίδα που είσαι έχεις κάποιες παροχές με την χρήση αυτών των κουπονιών.Τα κουπονια αυτα τι ειναι;
Τα κουπονια αυτα τι ειναι;
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά σύμφωνα με αυτό το λινκΜόλις είδα ότι ενεργοποιήθηκαν τα κουπόνια. Ανάμεσα στα άλλα μου δίνει και 2 κουπόνια για αναβάθμιση θέσης σε πτήσεις aegean/olympic. Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα για μένα και ένα για τον σύζυγο; Ή είναι προσωπικά; Η αναβάθμιση θέσης γενικά τι προσφέρει; Ότι κάθεσαι π.χ. σε θέσεις business class; Ή ότι μπορείς να πάρεις και έξτρα βαλίτσα;
Για την πρόσβαση στα lounge club λέει πως κάθε κουπόνι ισχύει για τον κάτοχο της κάρτας και για ένα συνοδο. Οπότε αυτά τουλάχιστον μπορούν να αξιοποιηθούν..Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά σύμφωνα με αυτό το λινκ
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/nea/?nid=96&f=2013
την θέση στην business την δικαιούται μόνο το μέλος.
Για την πρόσβαση στα lounge club της aegean δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο γιατί αν ταξιδεύεις μόνος θα κάνεις χρήση των κουπονιών. Αν είσαι με παρέα, δώρον άδωρο.
Για την αναβαθμιση θέσης έτσι πρέπει να είναι, αλλά για το lounge το ίδιο το κουπόνι μου γράφει επάνω: The coupon can be used only once by the member (plus one guest) to any Aegean club Lounge only..έμαθα ότι τόσο τα κουπόνια για είσοδο σε lounge όσο και αναβάθμισης θέσης για τα silver μέλη είναι προσωπικά προνόμια και δεν μπορείς να έχεις συνοδό ούτε να χρησιμοποιήσεις άλλο κουπόνι για συνοδό.
Θα σε χαλαγε αν καποιος γνωστος σου ηθελε μια απ αυτες τις τηλεορασεις(χριστουγεννα ερχονται,ολο κ καποια αγορα θα γινει) κ να πληρωσεις εσυ με την καρτα σου?Αρκετά ψηλό το κόστος για την απόκτηση των μιλίων, όμως, αν σκεφτείς οτι το καλοκαίρι με 20 ευρώ πήρα 5160 μίλια...ή ότι με ταξί 5 ευρώ παίρνεις 1000 μίλια αυτή την περίοδο.
Άντε, γιατί βαρέθηκα να πετάω με μπρόκολα και ρεπανάκια...
@echo2011 , έμαθα ότι τόσο τα κουπόνια για είσοδο σε lounge όσο και αναβάθμισης θέσης για τα silver μέλη είναι προσωπικά προνόμια και δεν μπορείς να έχεις συνοδό ούτε να χρησιμοποιήσεις άλλο κουπόνι για συνοδό.
Εντάξει και αυτό από σήμερα.Είδε κανένας πως μπορούμε να προσθέσουμε προηγούμενες πτήσεις; Το έφτιαξαν αυτό ή ακομα;