Εννοώ ότι στην ίδια συμμαχία είναι η Avianca, από το σάιτ της οποίας μπορώ να κλείνω εισιτήρια με μίλια με οποιαδήποτε εταιρεία της συμμαχίας. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να κάνει το ίδιο η Aegean, στην ίδια συμμαχία είναι. Το ότι είναι ευγενείς στο τηλέφωνο (που είναι, και πολύ μάλιστα) δε μου λέει τίποτε όταν κάθε τηλέφωνο στην Ελλάδα μου κοστίζει 100-200 ευρώ, μου βγαίνει ακριβή η ευγένειά τους.Για ποια μιλας? Γιατι των γερμανων πχ παιζει τηλ..αν δεν θες αυτους η τους συνεργατες τους. Και το τηλ ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο απο τα ον λαιν τους. Της δε Aegean ειναι ευγενικοι και αμεσοι.
Και ξανααπαντω: για να μην το κανει η Lufthansa (ομως και το γκρουπ Air France, η Alitalia πχ) καποιος λογος θα υπαρχει, πιθανώς κοινος και για την Aegean. Θεσε το ερωτημα στο φεις των γερμανων, απαντουν αμεσα.Και ξαναρωτώ, πόσο δύσκολο είναι όταν το κάνει η Avianca, που δεν είναι καν ο στυλοβάτης της συμμαχίας;
η κλαση αυτη αφορα το seat class, οχι την κλαση ναυλου με βαση την οποια γινεται η πιστωση μιλιων. τo seat class Y αφορα ολη την economy..Τα boarding pass γράφουν κλάση Υ..
Το κάνουν και η ΑΝΑ και η ASIANA επίσης. Και αν θυμάμαι καλά, το κάνει και η United (δεν έχω δυνατότητα τώρα να τρεκάρω).Και ξαναρωτώ, πόσο δύσκολο είναι όταν το κάνει η Avianca, που δεν είναι καν ο στυλοβάτης της συμμαχίας;
κι αλλοι τοσοι δεν το κανουν...εχει καποια σημασια ποιος το κανει στο συγκεκριμενο θέμα? κι επειτα μονο απο την Aegean εξαρταται λες να το κανει?Το κάνουν και η ΑΝΑ και η ASIANA επίσης. Και αν θυμάμαι καλά, το κάνει και η United (δεν έχω δυνατότητα τώρα να τρεκάρω).