Ισχύει ακόμα;Ηρθε του Μαραθωνιου. Λυσσαξτε
Aegean Miles + Bonus Event
Ισχύει ακόμα;Ηρθε του Μαραθωνιου. Λυσσαξτε
Aegean Miles + Bonus Event
Ίσχυε για όσο διαρκούσε ο Μαραθώνιος της ΑθήναςΙσχύει ακόμα;
Oχι να γίνει απευθείας, πάλι με ανταπόκριση. Απλά θέλω να επιλέξω την πτήση με ανταπόκριση που φεύγει αργότερα από Βερολίνο, και όχι την πρωινήόχι, δε μπιορεί να αλλάξει το δρομολόγιο και από ανταπόκριση να γίνει απευθείας.
Γίνεται ναι και είναι δωρεάν, απλά θα χρεωθεις την διαφορά τιμής αν υπάρχει. Τώρα για να μη πληρώσεις που λες. Μόνο αν βγουν προσφορές την Παρασκευή και στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά τιμής για να πληρώσεις ή αν τύχει και αλλάξει η ίδια η aegean ώρα αναχώρησης σε κάποιο σκέλος της πτήσης. Τότε σου δίνει το δικαίωμα αλλαγής πτήσης δωρεάν.Oχι να γίνει απευθείας, πάλι με ανταπόκριση. Απλά θέλω να επιλέξω την πτήση με ανταπόκριση που φεύγει αργότερα από Βερολίνο, και όχι την πρωινή
Ευχαριστώ! Υπάρχει ναι η διαφορά τιμής των 30€, αυτό θέλω να αποφύγω. Ωραία ιδέα τώρα με Black Friday! ΕυχαριστώΓίνεται ναι και είναι δωρεάν, απλά θα χρεωθεις την διαφορά τιμής αν υπάρχει. Τώρα για να μη πληρώσεις που λες. Μόνο αν βγουν προσφορές την Παρασκευή και στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά τιμής για να πληρώσεις ή αν τύχει και αλλάξει η ίδια η aegean ώρα αναχώρησης σε κάποιο σκέλος της πτήσης. Τότε σου δίνει το δικαίωμα αλλαγής πτήσης δωρεάν.
2106261000Ευχαριστώ! Υπάρχει ναι η διαφορά τιμής των 30€, αυτό θέλω να αποφύγω. Ωραία ιδέα τώρα με Black Friday! Ευχαριστώ
Έχω κουπονι για business, μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο ένα σκέλος της πτήσης BER -> ATH; Τι ισχύει με τα κουπόνια και πτήση με ανταπόκριση; Τότε θα μπορώ να κάνω δωρεάν αλλαγή όλη την πτήση, ή μόνο να αλλάξω την πτήση BER -> ATH και όχι ATH -> SKG.
*Ελπίζω το παραπάνω να βγάζει νόημα
Μπορεις να αναβαθμισεις μονο το ενα σκελος. Και οι αποσκευες ισχυουν business και για τα 2 σκελη. Αν αναβαθμιστεις, αλλαγη σε οποιοδηποτε σκελος μονο μεσω τηλ κεντρου με 23 ευρω + διαφορα ναυλου.Ευχαριστώ! Υπάρχει ναι η διαφορά τιμής των 30€, αυτό θέλω να αποφύγω. Ωραία ιδέα τώρα με Black Friday! Ευχαριστώ
Έχω κουπονι για business, μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο ένα σκέλος της πτήσης BER -> ATH; Τι ισχύει με τα κουπόνια και πτήση με ανταπόκριση; Τότε θα μπορώ να κάνω δωρεάν αλλαγή όλη την πτήση, ή μόνο να αλλάξω την πτήση BER -> ATH και όχι ATH -> SKG.
*Ελπίζω το παραπάνω να βγάζει νόημα
Εκει θα παρεις τηλεφωνο να σε βαλουν σε λιστα (γιατι ποτε δεν θα σε αναβαθμισουν ετσι αμεσως) και ΑΝ και ΟΤΑΝ εγκριθεί θα σου ερθει μηνυμα...Έχω κουπονι για business, μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο ένα σκέλος της πτήσης BER -> ATH;