• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

georgekrax

Member
Καλησπέρα!

Έκανα κράτηση πρόσφατα για BER -> SKG via ATH σε ComfortFlex. Η πτήση φεύγει 11:40 από Βερολίνο. Υπάρχει και μια ακόμη πτήση στις 17:25 από Βερολίνο που φτάνει μέσανυχτα Θεσσαλονίκη. Στην διαχείριση της κράτησης η διαφορά για να κλείσω την πτήση των 17:25 με χρεώνει +30€.

Υπάρχει τρόπος να μπορώ να αλλάξω την πτήση δωρεάν στην ώρα αργότερα,, δωρεάν, λόγω ComfortFlex;Η πολιτική για ComfortFlex είδα ότι μπορεί να γίνει αυθημερόν δωρεάν αλλαγή, αλλά μόνο αν η πτήση είναι απευθείας.

Κάποιος που είναι πιο εξοικειωμένος με ComfortFlex και τα hacks στην αλλαγή των πτήσεων, μήπως μπορεί να με διαφωτήσει :)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
όχι, δε μπιορεί να αλλάξει το δρομολόγιο και από ανταπόκριση να γίνει απευθείας.

georgekrax

Member
όχι, δε μπιορεί να αλλάξει το δρομολόγιο και από ανταπόκριση να γίνει απευθείας.
Oχι να γίνει απευθείας, πάλι με ανταπόκριση. Απλά θέλω να επιλέξω την πτήση με ανταπόκριση που φεύγει αργότερα από Βερολίνο, και όχι την πρωινή

George V

Member
Oχι να γίνει απευθείας, πάλι με ανταπόκριση. Απλά θέλω να επιλέξω την πτήση με ανταπόκριση που φεύγει αργότερα από Βερολίνο, και όχι την πρωινή
Γίνεται ναι και είναι δωρεάν, απλά θα χρεωθεις την διαφορά τιμής αν υπάρχει. Τώρα για να μη πληρώσεις που λες. Μόνο αν βγουν προσφορές την Παρασκευή και στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά τιμής για να πληρώσεις ή αν τύχει και αλλάξει η ίδια η aegean ώρα αναχώρησης σε κάποιο σκέλος της πτήσης. Τότε σου δίνει το δικαίωμα αλλαγής πτήσης δωρεάν.

georgekrax

Member
Γίνεται ναι και είναι δωρεάν, απλά θα χρεωθεις την διαφορά τιμής αν υπάρχει. Τώρα για να μη πληρώσεις που λες. Μόνο αν βγουν προσφορές την Παρασκευή και στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά τιμής για να πληρώσεις ή αν τύχει και αλλάξει η ίδια η aegean ώρα αναχώρησης σε κάποιο σκέλος της πτήσης. Τότε σου δίνει το δικαίωμα αλλαγής πτήσης δωρεάν.
Ευχαριστώ! Υπάρχει ναι η διαφορά τιμής των 30€, αυτό θέλω να αποφύγω. Ωραία ιδέα τώρα με Black Friday! Ευχαριστώ :)

Έχω κουπονι για business, μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο ένα σκέλος της πτήσης BER -> ATH; Τι ισχύει με τα κουπόνια και πτήση με ανταπόκριση; Τότε θα μπορώ να κάνω δωρεάν αλλαγή όλη την πτήση, ή μόνο να αλλάξω την πτήση BER -> ATH και όχι ATH -> SKG.

*Ελπίζω το παραπάνω να βγάζει νόημα 😅

tatooine

Member
Ευχαριστώ! Υπάρχει ναι η διαφορά τιμής των 30€, αυτό θέλω να αποφύγω. Ωραία ιδέα τώρα με Black Friday! Ευχαριστώ :)

Έχω κουπονι για business, μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο ένα σκέλος της πτήσης BER -> ATH; Τι ισχύει με τα κουπόνια και πτήση με ανταπόκριση; Τότε θα μπορώ να κάνω δωρεάν αλλαγή όλη την πτήση, ή μόνο να αλλάξω την πτήση BER -> ATH και όχι ATH -> SKG.

2106261000

nick07

Member

Μπορεις να αναβαθμισεις μονο το ενα σκελος. Και οι αποσκευες ισχυουν business και για τα 2 σκελη. Αν αναβαθμιστεις, αλλαγη σε οποιοδηποτε σκελος μονο μεσω τηλ κεντρου με 23 ευρω + διαφορα ναυλου.

George V

Member
Έχω κουπονι για business, μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο ένα σκέλος της πτήσης BER -> ATH;
Εκει θα παρεις τηλεφωνο να σε βαλουν σε λιστα (γιατι ποτε δεν θα σε αναβαθμισουν ετσι αμεσως) και ΑΝ και ΟΤΑΝ εγκριθεί θα σου ερθει μηνυμα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom