maria91
Member
Η συνεργασια με την accor υπαρχει ακομα?επειση δε το χω ψαξει αν κλεισω στην accor ξενοδοχειο,παιζει καπου να βαλω καρτα miles & bonus και να παρω μιλια?
Υπάρχει.Πρέπει βέβαια να κάνεις πρώτα λογ. στο πρόγραμμα της accor και μετά να μετατρέψεις τους πόντους που παίρνεις σε μίλια.Η συνεργασια με την accor υπαρχει ακομα?επειση δε το χω ψαξει αν κλεισω στην accor ξενοδοχειο,παιζει καπου να βαλω καρτα miles & bonus και να παρω μιλια?
Δεν αξίζει όμως. Πρέπει να μαζέψεις 2000 points για να κάνεις μετατροπή (σε 1000 μίλια), αλλά αν μαζέψεις 2000 πόντους, συμφέρει πολύ καλύτερα να τους κάνεις €40 μείον στην επόμενη κράτησή σου σε Accor.Υπάρχει.Πρέπει βέβαια να κάνεις πρώτα λογ. στο πρόγραμμα της accor και μετά να μετατρέψεις τους πόντους που παίρνεις σε μίλια.
Ειμαι ηδη μελοςΥπάρχει.Πρέπει βέβαια να κάνεις πρώτα λογ. στο πρόγραμμα της accor και μετά να μετατρέψεις τους πόντους που παίρνεις σε μίλια.
Δηλαδη για κρατηση των 138ε θα παρω τιποτις?ή να μη μπω στο κοπο?Δεν αξίζει όμως. Πρέπει να μαζέψεις 2000 points για να κάνεις μετατροπή (σε 1000 μίλια), αλλά αν μαζέψεις 2000 πόντους, συμφέρει πολύ καλύτερα να τους κάνεις €40 μείον στην επόμενη κράτησή σου σε Accor.
Εξαρτάται και απο την κάρτα accor(classic,silver κτλ) που έχεις και απο το ξενοδοχείο που έκλεισες.Χονδρικά ας πούμε 200-400 πόντους.Ειμαι ηδη μελος
Δηλαδη για κρατηση των 138ε θα παρω τιποτις?ή να μη μπω στο κοπο?
Να τσεκαρεις αν η Hotels.com το δινει στην ιδια τιμη για να παρεις τη σφραγιδα.Ειμαι ηδη μελος
Δηλαδη για κρατηση των 138ε θα παρω τιποτις?ή να μη μπω στο κοπο?
Μωρε το βρισκω 10ε φθηνοτερα στη μπουκινγκ οπου και το εχω ηδη κλεισμενο αλλα ελεγα μπας και κερδιζα μιλια μεσω accor..θα το κοιταξω κ εκει παντωςΝα τσεκαρεις αν η Hotels.com το δινει στην ιδια τιμη για να παρεις τη σφραγιδα.
Οι ποντοι της Accor ληγουν σε 12 μηνες. Αν δεν μαζεψεις παρα πολλους θα πανε χαμενοι. Παρε την εκπτωση.Μωρε το βρισκω 10ε φθηνοτερα στη μπουκινγκ οπου και το εχω ηδη κλεισμενο αλλα ελεγα μπας και κερδιζα μιλια μεσω accor..θα το κοιταξω κ εκει παντως
Ακυρώνεις τηλεφωνικά με χρέωση 23€ παίρνεις πίσω ολα τα χρήματα (φόροι μείον τα 23€ δηλαδή) και όλα τα μιλια σου πίσω.Σιγουρα θα εχει καπου αναφερθει αλλα δεν ξερω ποσο πισω να ψαξω. Κλεινω 2 εισιτηρια flex με επιστροφη. Αποφασιζω οτι θελω τελικα να τα ακυρωσω (οχι να μεταφερω την ημερομηνια. Μιλαω για ακυρωση) Γινεται; Επιστρεφονται τα μιλια; Πληρωνω ακυρωτικα;
23€ συνολο για ολα; Δηλαδη κ για τις 4 πτησεις; (Εννοειται οτι ολες οι πτησεις θα γινουν σε μια κρατηση).Ακυρώνεις τηλεφωνικά με χρέωση 23€ παίρνεις πίσω ολα τα χρήματα (φόροι μείον τα 23€ δηλαδή) και όλους τους πόντους σου πίσω.
Αν πρόκειται το ταξίδι να γίνει μελλοντικά μπορείς απλά να το μεταφέρεις σε νεα ημερομηνία δωρεάν και ξανά σε νέα μέχρι να το πραγματοποίησεις κάποια στιγμή
Ανά εισιτήριο τα 23 Ευρώ.23€ συνολο για ολα; Δηλαδη κ για τις 4 πτησεις; (Εννοειται οτι ολες οι πτησεις θα γινουν σε μια κρατηση).