paefstra
Member
2 εισιτηρια με επιστροφη αρα 2×23.23€ συνολο για ολα; Δηλαδη κ για τις 4 πτησεις; (Εννοειται οτι ολες οι πτησεις θα γινουν σε μια κρατηση).
2 εισιτηρια με επιστροφη αρα 2×23.23€ συνολο για ολα; Δηλαδη κ για τις 4 πτησεις; (Εννοειται οτι ολες οι πτησεις θα γινουν σε μια κρατηση).
92€ δλδ. Δεν ειναι κ λιγα... οκ θενκς!Ανά εισιτήριο τα 23 Ευρώ.
46 η 92 τελικά?92€ δλδ. Δεν ειναι κ λιγα... οκ θενκς!
Πόσα είναι τα εισιτήρια;Τέσσερα;92€ δλδ. Δεν ειναι κ λιγα... οκ θενκς!
2. Η Aegean εδώ και λίγα χρόνια εκδίδει τα μετ' επιστροφής με ένα εισιτήριο και ένα κουπόνι.Πόσα είναι τα εισιτήρια;Τέσσερα;
46 αν κλειστηκαν σε μια κρατηση.46 η 92 τελικά?
Συμφωνω γενικα αλλα στην περιπτωση μου θελω να κλεισω ενα ταξιδι στο Ντουμπάι τον Μαρτη αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος αν θα μου βγει τελικα οικονομικα καθως Χριστουγεννα κ Αυγουστο εχω αλλα ταξιδια κ θα φυγουν αρκετα... Απριλη δε μπορω να ταξιδεψω σιγουρα. Μεταξυ Μάη και Ιουλιου δε θελω να παω λογω ζεστης. Απο Οκτωβρη δεν ξερω καν αν θα υπαρχει το δρομολογιο καθως τωρα το εβαλε η aegean και δεν ξερω για ποσο θα κρατησει. Οποτε πιθανα ή θα παω τον Μαρτη ή θα πρεπει να τα ακυρωσω. Το να τα κλεισω μεμονωμενα για flexibility δε μου βγαζει νοημα.2. Η Aegean εδώ και λίγα χρόνια εκδίδει τα μετ' επιστροφής με ένα εισιτήριο και ένα κουπόνι.
Off topic για τα εισιτήρια μετ' επιστροφής: Με την Aegean, αν κάνετε κάτι που αναιρεί το flexibility σε ένα σκέλος, το αναίρεσε σε όλα. Ο μόνος λόγος να κλείσετε μετ' επιστροφής είναι να αποφύγετε τα διπλά ακυρωτικά σε περίπτωση που ακυρώσετε όλα τα σκέλη. Επειδή αυτό μου συμβαίνει από πολύ σπάνια ως ποτέ, εγώ ΠΑΝΤΑ πλέον κλείνω χωριστά εισιτήρια one-way αν θέλω flexibility.
Τα κλεισα κ βλεπουμε. 140€ φοροι κ 64.000 για 2 ατομα πανελα. Not bad...Συμφωνω γενικα αλλα στην περιπτωση μου θελω να κλεισω ενα ταξιδι στο Ντουμπάι τον Μαρτη αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος αν θα μου βγει τελικα οικονομικα καθως Χριστουγεννα κ Αυγουστο εχω αλλα ταξιδια κ θα φυγουν αρκετα... Απριλη δε μπορω να ταξιδεψω σιγουρα. Μεταξυ Μάη και Ιουλιου δε θελω να παω λογω ζεστης. Απο Οκτωβρη δεν ξερω καν αν θα υπαρχει το δρομολογιο καθως τωρα το εβαλε η aegean και δεν ξερω για ποσο θα κρατησει. Οποτε πιθανα ή θα παω τον Μαρτη ή θα πρεπει να τα ακυρωσω. Το να τα κλεισω μεμονωμενα για flexibility δε μου βγαζει νοημα.
Τις προηγουμενες χρονιες που επισης ηταν μεγαλος χορηγος στο μαραθωνιο Λαρνακας δεν μοιραζε μιλια μεσω ιντερνετ. Ειχε διαφορα μικροπαιχνιδακια στο φυσικο τους περιπτερο που οι συμμετεχοντες κερδιζαν μιλια. Ο μαραθωνιος της Λαρνακας εχει πολυ λιγοτερους συμμετεχοντες απο αυτον της Αθηνας οποτε τετοιου ειδους πιο προσωποιημενα παιχνιδια ειναι πιο ευκολο να διεξαχθουν.Δεν γνωρίζω. Αλλα αν άνοιξε το λινκ τοτε ειναι όλα ΟΚ.
Το λινκ για την Κύπρο σε λίγες μέρες αν κάποιος δει κάτι εκεί.
Η AEGEAN «πετάει» και φέτος στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας