Είναι θέσεις φάντασμα, εμφανίζονται σαν πρώτη θέση, πληρώνεις ναύλους και μίλια για πρώτη θέση άλλα είναι μπίζνες.καλησπέρα όχι προσπαθω να καταλαβω γαιτί δινει διαθεσιμες θεσεις first που δεν υπαρχουν
καλησπέρα όχι προσπαθω να καταλαβω γαιτί δινει διαθεσιμες θεσεις first που δεν υπαρχουν
Ένας τρόπος να καταλάβετε εύκολα αν όντως είναι θέση first, (αν δε θυμάστε εκείνη την ώρα τα αεροσκάφη που τη παρέχουν) είναι να δείτε αν ο ναύλος είναι με το γράμμα ΟΕίναι θέσεις φάντασμα, εμφανίζονται σαν πρώτη θέση, πληρώνεις ναύλους και μίλια για πρώτη θέση άλλα είναι μπίζνες.
Θέλει έλεγχο πριν την έκδοση εισιτηρίου με την αεροπορική πρώτα για να δεις αν πραγματικά υπάρχουν.
Η λουφτβφαβε διαθέτει θέσεις πρώτης, σε 747-8, Α380 και Α340. Δεν είμαι σίγουρος αν έδωσαν και στα Α350.
Επέλεξε πτήσεις με ανταπόκριση και πολύ μελή αναμονή για να χορτάσεις το σέρβις στα δυο γερμανικά αεροδρόμια. Αν ξεκινήσεις από τις δυο αυτές πόλεις πήγαινε ώρες πριν. Η εμπειρία είναι ανεπανάληπτη.
Μέχρι και τέλη Αυγούστου δίναν άνοιγμα δυο βδομάδων για διαθεσιμότητα πρώτης, τώρα πλέον 2 με τρις μέρες πριν την αναχώρηση το πολύ.
Η συμβουλή μου είναι να κλείσεις το ταξίδι σου με ότι βρεις, καιρό πριν και αν πετύχεις πρώτη την κλείνεις ξανά. Θέλει φυσικά κάβα μίλια. 75Κ για Αμερική 90Κ (νομίζω) για Ασία. Πετάνε μονό από μονάχο και Φρανκφούρτη. Το προϊόν μπίζνες των Γερμανών κατά την γνώμη μου δες αξίζει. Είναι ξεπερασμένο.
Η TAP επίσης δίνει θέσεις πρώτης φάντασμα, χωρίς να τις παρέχει γιατί άπλα δεν διαθέτει αυτό το προϊόν, θέλει προσοχή.
πόσες ωρες ανταπόκριση πιστευεις χρειαζεται μινιμουμ στα lounge της γερμανιας? 3 ωρες ειναι οκ?Είναι θέσεις φάντασμα, εμφανίζονται σαν πρώτη θέση, πληρώνεις ναύλους και μίλια για πρώτη θέση άλλα είναι μπίζνες.
Θέλει έλεγχο πριν την έκδοση εισιτηρίου με την αεροπορική πρώτα για να δεις αν πραγματικά υπάρχουν.
Η λουφτβφαβε διαθέτει θέσεις πρώτης, σε 747-8, Α380 και Α340. Δεν είμαι σίγουρος αν έδωσαν και στα Α350.
Επέλεξε πτήσεις με ανταπόκριση και πολύ μελή αναμονή για να χορτάσεις το σέρβις στα δυο γερμανικά αεροδρόμια. Αν ξεκινήσεις από τις δυο αυτές πόλεις πήγαινε ώρες πριν. Η εμπειρία είναι ανεπανάληπτη.
Μέχρι και τέλη Αυγούστου δίναν άνοιγμα δυο βδομάδων για διαθεσιμότητα πρώτης, τώρα πλέον 2 με τρις μέρες πριν την αναχώρηση το πολύ.
Η συμβουλή μου είναι να κλείσεις το ταξίδι σου με ότι βρεις, καιρό πριν και αν πετύχεις πρώτη την κλείνεις ξανά. Θέλει φυσικά κάβα μίλια. 75Κ για Αμερική 90Κ (νομίζω) για Ασία. Πετάνε μονό από μονάχο και Φρανκφούρτη. Το προϊόν μπίζνες των Γερμανών κατά την γνώμη μου δες αξίζει. Είναι ξεπερασμένο.
Η TAP επίσης δίνει θέσεις πρώτης φάντασμα, χωρίς να τις παρέχει γιατί άπλα δεν διαθέτει αυτό το προϊόν, θέλει προσοχή.
Τουλάχιστον 5 με 8 ώρες. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Καλύτερα από Φρανκφούρτη.πόσες ωρες ανταπόκριση πιστευεις χρειαζεται μινιμουμ στα lounge της γερμανιας? 3 ωρες ειναι οκ?
μπορείς να μου δωσεις μια εικονα αν εχεις την διαθεση σε παρακαλω τι κανεις τοσες ωρες σε ενα lounge περα του να φας ενα παρα πολυ ωραιο φαγητο και να πιεις φανταζομαι ενα παρα πολυ ωραιο ποτο διαδικασια που στο δικο μου το μυαλο ειναι 2-3 ωρες?Τουλάχιστον 5 με 8 ώρες. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Καλύτερα από Φρανκφούρτη.
Ναι, αυτο μου εβγαινε και μενα. Ομως στις πληροφοριες κρατησης, λεει 1 βαλίτσα ως 32kg
Κλείνεις ένα δωμάτιο για ύπνο και χαλάρωση με το που πας αν υπάρχει διαθεσιμότητα, συνήθως υπάρχει, τρως ιδιωτικά από μενού ΟΧΙ από μπουφέ (έχουν και μπουφέ), κάνεις μπάνιο, παίρνεις και το παπάκι μετά, πίνεις τον άμπακο. Ξανατρώς τον αγλέορα.μπορείς να μου δωσεις μια εικονα αν εχεις την διαθεση σε παρακαλω τι κανεις τοσες ωρες σε ενα lounge περα του να φας ενα παρα πολυ ωραιο φαγητο και να πιεις φανταζομαι ενα παρα πολυ ωραιο ποτο διαδικασια που στο δικο μου το μυαλο ειναι 2-3 ωρες?
Έχω άγνωστες λέξεις. Τι σημαίνει "παίρνεις το παπάκι" ;Κλείνεις ένα δωμάτιο για ύπνο και χαλάρωση με το που πας αν υπάρχει διαθεσιμότητα, συνήθως υπάρχει, τρως ιδιωτικά από μενού ΟΧΙ από μπουφέ (έχουν και μπουφέ), κάνεις μπάνιο, παίρνεις και το παπάκι μετά, πίνεις τον άμπακο. Ξανατρώς τον αγλέορα.
Μιλάς για εμπειρία first class φαντάζομαι? Γιατί έχω βρεθεί σε lounge business στη Φρανκφούρτη κ στο Μόναχο κ λιγη εως καμιά σχέση μ αυτό που περιγράφειςΚλείνεις ένα δωμάτιο για ύπνο και χαλάρωση με το που πας αν υπάρχει διαθεσιμότητα, συνήθως υπάρχει, τρως ιδιωτικά από μενού ΟΧΙ από μπουφέ (έχουν και μπουφέ), κάνεις μπάνιο, παίρνεις και το παπάκι μετά, πίνεις τον άμπακο. Ξανατρώς τον αγλέορα.
Είναι στον άνθρωπο. Εγώ άνετα περνάω και 24 ώρες εκεί μέσα με δωμάτιο φυσικά.
Όταν με το κάλο πας θα δεις. 3 ώρες δεν φτάνουν ούτε για φαγητό. Πόσο μάλλον να χορτάσεις το περιβάλλον.
Και η πτήση μετά δεν θα θέλεις να τελειώσει τόσο γρήγορα.
Παπάκια μπάνιου. Μόνο εκεί τα έχουν.Έχω άγνωστες λέξεις. Τι σημαίνει "παίρνεις το παπάκι" ;
Φυσικά. Στον τερματικό σταθμό πρώτης θέσης της λουφτφαβε στην Φρανκφούρτη που είναι εκτός αεροδρομίου σε ξεχωριστό κτήριο. Κάνα τέταρτακι περπάτημα απο τις αφίξεις όχι περισσότερο.Μιλάς για εμπειρία first class φαντάζομαι? Γιατί έχω βρεθεί σε lounge business στη Φρανκφούρτη κ στο Μόναχο κ λιγη εως καμιά σχέση μ αυτό που περιγράφεις