D
Delmem38110
Guest
κάπου χαθήκαμε στη μετάφραση αλλά δεν πειράζει.... τέλος καλο όλα καλά.
Θυμόμουν οτι κατά την κράτηση σε πάει στο περιβάλλον της booking. Έχω να το κάνω απο το 2019κάπου χαθήκαμε στη μετάφραση αλλά δεν πειράζει.... τέλος καλο όλα καλά.
Δεν προσέχεις και πολύ τη διατροφή σου! ΝτροπήηηηηηηΕιρηνη υμιν, αγοραζω πατατακια απο το Marks and Spencer και το Duty free και φουλαρω λογαριασμους.
Εδω σε εχω: το M&s εχει πατατακια απο φακη, πεντανοστιμα, καυτερα, με πρωτεινες, ψητα και οχι τηγανισμενα.Δεν προσέχεις και πολύ τη διατροφή σου! Ντροπήηηηηηη
Εξακολουθώ να μη το βρίσκω δελεαστικό. Προτιμώ τη φακή σε σούπα ή σε σαλάτα. Μέχρι εκεί.Εδω σε εχω: το M&s εχει πατατακια απο φακη, πεντανοστιμα, καυτερα, με πρωτεινες, ψητα και οχι τηγανισμενα.
Οχι που δεν θα προσεχα!
Δεν λήγουν.Απλή ερώτηση, λήγουν τα μίλια ? και αν ναι, που βλέπει κάποιος το πότε ? Ευχαριστώ.
πόσα σκέλη έχει η κάθε πτήση;Στα πλαισια αναζητησης ιδεων με μιλια σε λιγο πιο συνθετους προορισμους και με την επιφυλαξη οτι εχω αδεια μονο το καλοκαιρι, παρατηρω οτι για νησια της Πορτογαλιας -Αζορες, Μαδειρα- ζηταει καπου 30.000 μιλια ανα διαδρομη τα καλοκαιρια , δηλαδη 60.000 πηγαινε ελα.
Η απορια μου ειναι αφου οι low cost εχουν βαλει σε πολυ χαμηλες τιμες τις πτησεις απο Πορτογαλια κατω απο 50 ευρω για αυτους ακριβως τους προορισμους, γιατι να φαει καποιος 30.000 μιλια αντι να κλεισει με μιλια μεχρι Πορτογαλια ενα flex με Aegean ωστε να πειραξει τις ημερομηνιες μπρος πισω αν αλλαξει ωρα η πτηση της low cost? Μαδειρα κι απο Μιλανο πλεον με low cost.
Το ιδιο και για Ισλανδια με low cost απο Λονδινο, τιμες πατος.
Καλα τα μιλια, αλλα μερικες φορες το παραξηλωνουν το καλοκαιρι στους συνδυασμους πτησεων και 30.000 ανα διαδρομη συν φορους ειναι υπερβολη.
Γιατι στρες? Ειναι παιχνιδι με οφελος, κοινωνικα αποδεκτο gambling. Οποιος το βλεπει ως στρες, το εχει παρει λαθος.Τελικά δεν έχω καταλάβει, ορμώμενος από το προ προπροηγούμενο (με πρόλαβες) πόστ, αν αξίζει τελικά αυτό το κυνήγι και το στρες τοποθέτησης των μιλίων και γενικά των επιβραβεύσεων. Απλή σκέψη.