paefstra
Member
Ω να σου... Εκλεισα πριν λιγες μερες.
Ω να σου... Εκλεισα πριν λιγες μερες.
Το εχω κανει για 30% εκπτωση σε εισιτηριο των 11.000 μιλιωνΑκύρωση και ξανά μανά.... ΈΕλαααα αφού σ αρέσει....
Tο - 20% φαίνεται στο τέλος??? Δλδ Μια πτηση π.χ. που τωρα εμφανίζεται στην αναζήτηση πτησεων στα 60000 μιλια ειναι με την έκπτωση ή οχι??
ζαμεΚορωπίΜια μονολεκτική απάντηση στην ερώτηση μου,
αν κλείσω εισιτήρια με μίλια οικονομική θέση, μπορώ με τα κουπόνια να κάνω αναβάθμιση σε μπίζνες??
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τελικά τα έκλεισα εξ αρχής μπιζνες.ζαμεΚορωπί
οχι.Μια μονολεκτική απάντηση στην ερώτηση μου,
αν κλείσω εισιτήρια με μίλια οικονομική θέση, μπορώ με τα κουπόνια να κάνω αναβάθμιση σε μπίζνες??
Εγώ έχω κλείσει πριν λίγες μέρες 3 εισητηρία από 21000 μίλια το καθένα.... Μπορώ να τα ακυρώσω και να τα ξανά κλείσω με το - 20%? Τα λεφτά που έδωσα και τα μίλια, επιστρεφονται?Ακύρωση και ξανά μανά.... ΈΕλαααα αφού σ αρέσει....
Αν έχεις αρκετά μίλια στην άκρη και υπάρχει διαθεσιμότητα, κάνε τη νέα κράτηση και μετά πάρε τηλέφωνο και ζήτα την ακύρωση του παλιού. Επιστρέφονται πίσω όλα εκτός από €20 (επειδή η ακύρωση θα γίνει μέσω του τηλεφωνικού κέντρου). Δεν ξέρω αν τα μίλια που θα γλυτώσεις αξίζουν τα €20 που θα χρεωθείς, βέβαια...Εγώ έχω κλείσει πριν λίγες μέρες 3 εισητηρία από 21000 μίλια το καθένα.... Μπορώ να τα ακυρώσω και να τα ξανά κλείσω με το - 20%? Τα λεφτά που έδωσα και τα μίλια, επιστρεφονται?