εσύ ακόμα ανήκεις στους κοβιντ προνομιακούς υπολογισμούς για τις αναβαθμίσεις.Υπολοιπονται 5782 για να φτασω τα 8000 μιλια εως 28/3 που απαιτουνται για τη διατηρηση της silver. Εγω είμαι blue κ εχω 3218 μιλια το τελευταιο 12μηνο
Για αναβαθμιση θελουν 12Κ συμφωνα με αυτα που γραφουν
Μακαρι να μπορω να αναβαθμιστω με τα 8000
μη λες τέτοια κοπέλα μου και το δει καμιά Aegean και το υιοθετήσει!..... Οχι δεν είναι κουλό γιατί τα μίλια αναβάθμισης είναι και μίλια εξαργύρωσης συγχρόνως.Αφου τα μιλια αναβαθμισης εχουν διαρκεια ζωης 12 μηνες γιατι δεν τα αφαιρουν;
Τι νόημα εχει να μου γραφουν ποσα μιλια εχω χωρις να μετρανε;
Δεν είναι κουλο;
Μπερδευτηκα γιατι ήταν διαφορετικος ο αριθμος στα μιλια εξαργυρωσης κ διαφορετικος σε αυτο που θεωρουσα οτι ήταν μιλια αναβαθμισης αλλα πολυ σωστα το μελος ToTheMoonAndBack μου είπε οτι είνα τα υπολοιπομενα μιλια για αναβαθμιση βαθμιδαςμη λες τέτοια κοπέλα μου και το δει καμιά Aegean και το υιοθετήσει!..... Οχι δεν είναι κουλό γιατί τα μίλια αναβάθμισης είναι και μίλια εξαργύρωσης συγχρόνως.
ευτυχώς είναι ξεχωριστά.μη λες τέτοια κοπέλα μου και το δει καμιά Aegean και το υιοθετήσει!..... Οχι δεν είναι κουλό γιατί τα μίλια αναβάθμισης είναι και μίλια εξαργύρωσης συγχρόνως.
Εστω. Για μένα τα μίλια αναβάθμισης είναι και εξαργύρωσης. Μετά το 12μηνο γίνονται μόνο εξαργύρωσης.ευτυχώς είναι ξεχωριστά.
για κάθε πτήση παίρνεις τοτ μιλια αναβάθμισης τα οποια έχουν διάρκεια ζωής έναν χρόνο και έχουν σχέση μονο με την αναβάθμιση τησ βαθμίδας σου και ισόποσα μίλια εξαργύρωσης που δεν λήγουν ποτέ ευτυχώς και δίνουν δυνατότητα απόκτησης εισιτηρίου.
https://aegeanairlines-gr.custhelp....xMEFqQVp3V0tpQVprNHZySWkwbTNwYmhXeHJRJTIxJTIx
ακριβώς.Πραγματικά έχει να κάνει με το πόσο μεγάλη είναι η εταιρεία ή όχι?
ευχαριστώ
Εχεις κανει και χειροτερα ....Επιτρεπεται στη Booking να βαλω την καρτα μιλιων της μανας μου να μπουν στον λογαριασμο της ενω εχω κλεισει εγω δωματιο?