travellersoul.
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
Σε αυτό που έστειλες το βγάζει. Στο email δεν το βγάζειΕγω και τώρα που μπαίνω το βγάζει πάντως, ενώ από το μειλ της aegean δε το βγάζει... Περίεργα πράγματα
Σε αυτό που έστειλες το βγάζει. Στο email δεν το βγάζειΕγω και τώρα που μπαίνω το βγάζει πάντως, ενώ από το μειλ της aegean δε το βγάζει... Περίεργα πράγματα
Αυτό είπα κι εγώ, τι να πω δε ξέρω κι εγώΣε αυτό που έστειλες το βγάζει. Στο email δεν το βγάζει
Με αυτό λέει τι θα κερδίσεις αν πας στο κατάστημα, όχι ότι δεν ισχύει αυτό που ήδη κέρδισες. Τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ. Παρεμπιπτόντως εμένα δεν μου ήρθε κάποιο μέιλ...ακόμα τουλάχιστον.Επισκεφθείτε το πολυκατάστημα attica στο City Link έως τις 22.01.2022, σκανάρετε τον κωδικό QR που θα βρείτε στις βιτρίνες ή τα ταμεία του attica, και κερδίστε άμεσα ένα μοναδικό δώρο στον Miles+Bonus λογαριασμό σας!"
Ουφ, νομίζω οριακά πρόλαβα! Ευχαριστώ! 2.000 μόλις μίλια στο δικό μου, κουπόνι 50% όμως σε φιλικό λογαριασμό. Βέβαια δεν έχω καταλάβει αν ισχύει μόνο για ένα άτομο ή για όλα τα άτομα στην κράτηση, μια δοκιμή αργότερα θα δείξει.Είστε πολύ κοντά στο δώρο σας! | Miles+Bonus
View attachment 385182
Εγώ κέρδισα 20% για επόμενη πτήση
Ναιιιι πήρα 5000 μίλια αυτό που ήθελα!! Σ ευχαριστώ δε το είχα προσέξει αυτό το λινκΑνοίγετε το σύνδεσμο εδώ Είστε πολύ κοντά στο δώρο σας! | Miles+Bonus δεν σαν λέει "Ανακαλύψτε το δωρο σας" ;
ισχύει για μια κράτησης με όσα άτομα θέλεις, αρκεί να υπάρχει μέσα και ο κάτοχος του κουπονιού.Βέβαια δεν έχω καταλάβει αν ισχύει μόνο για ένα άτομο ή για όλα τα άτομα στην κράτηση, μια δοκιμή αργότερα θα δείξει.
Οποτε αν κλεισεις για 2 ατομα με επιστροφη, το 20% ειναι καμποσο.ισχύει για μια κράτησης με όσα άτομα θέλεις, αρκεί να υπάρχει μέσα και ο κάτοχος του κουπονιού.
τσεκαρισμένο.
Θέλω να κλείσω κι εγώ για Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη προς καλοκαιράκι. Αυτοί ρε παιδιά δέχονται τουρίστες κανονικά;το προγραμμα πλεον λειτουργει κανονικοτατα, αρχισα και κλεινω ταξιδια επομενος σταθμος Μόσχα!
οποίος πάει στο συγκεκριμένο αττικα μια βόλτα ας βγάλει μια φωτό το QR code που υπαρχουν εκει και ας το ποσταρει εδω.
εννοείς λόγω κοβιντ? Αυγουστο, το ειχα κανει πριν 5 χρόνια το ταξιδι, πάλι με μίλια πηγα μόσχα και γυρισα απο πετρουπολη , ενδιαμεσα πας ή με τρενο ή με αεροπλάνο, εγω πήρα αεροπλάνο γιατί ειχει μονο 26ευρώ με βαλίτσαΘέλω να κλείσω κι εγώ για Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη προς καλοκαιράκι. Αυτοί ρε παιδιά δέχονται τουρίστες κανονικά;
Για πότε κοιτάς;