Οσοι προλαβαμε προλάβαμε. Έκλεισε η τρύπα, πλέον δεν υπάρχει το link ουτε εδώ. Πιστεύω να μας μεινουν τα μίλιαΕίστε πολύ κοντά στο δώρο σας! | Miles+Bonus
View attachment 385182
Εγώ κέρδισα 20% για επόμενη πτήση
Οσοι προλαβαμε προλάβαμε. Έκλεισε η τρύπα, πλέον δεν υπάρχει το link ουτε εδώ. Πιστεύω να μας μεινουν τα μίλιαΕίστε πολύ κοντά στο δώρο σας! | Miles+Bonus
View attachment 385182
Εγώ κέρδισα 20% για επόμενη πτήση
Αυτά με τους πόντους Χ20 και λοιπα αφορά το πρόγραμμα Bonus που οι πόντοι έχουν απαξιώθει πλήρως. Πάντα έδινε μεγάλες πρόσφορες και επι 50. Κάποτε όμως με 1500 εξαργυρώνες 6€ και τώρα με 3000. Καποτε έπαιρνες εισιτήριο με 10000 bonus και τώρα θες 22-35 χιλιάδες. Οπότε η απαξίωση υπάρχει ειδικά από τότε που όλοι υποχρεώθηκαμε σε χρήση καρτών πλέον.Καλοφάγωτα εύχομαι, αλλά εγώ θα πω ότι με προβληματίζει ότι πια κερδίζει κανείς μίλια τόσο εύκολα. Όσο πιο εύκολα τα μαζεύεις, νομίζω τόσο απαξιώνονται, με την έννοια ότι τόσο μικρότερο αντίκρυσμα εξαργυρώσεων έχουν.
Επειδή όμως δεν έχω χρόνια εμπειρία κυνηγιού μιλίων, έτσι ήταν και παλιά; Έβγαιναν κάθε τόσο προσφορές x20 σε Hondo, Κωτσόβολο κτλ και εάν σκανάρεις ένα QR σε μια βιτρίνα; Θυμάμαι μόνο που κάποια στιγμή για να το δυσκολέψουν σταμάτησαν να δίνουν πόντους σε πληρωμές δημοσίου, αλλά και πάλι δεν ξέρω πώς υποτίθεται ότι λειτουργεί αυτό, γιατί όταν π.χ. πληρώνω ΕΥΔΑΠ παίρνω πόντους κανονικά.
Kανονικα δεχτηκε την εκπτωση. Περνας το κουπονι αφου επιλεξεις την πτηση και αφαιρει το ποσο πριν πληρωσεις.Δεν δεχεται την εκπτωση πλεον , τα μιλια τα δειχνει κανονικα ,ακομα...
Ευχαριστώ για τα 5000 μίλια, για το κούτρα δηλαδή εισιτήριο που κέρασαν σε κάποιο Ελληνικό νησί!
Γιατί; Τι νομίζετε πως είναι το QR code? Ενα link είναι, προφανώς ίδιο για όλους, με κωδικοποίηση που ξέρει να αναγνωρίζει κάθε κάμερα κινητού. Αφού έχετε το ίδιο το link, τι να το κάνετε το QR?οποίος πάει στο συγκεκριμένο αττικα μια βόλτα ας βγάλει μια φωτό το QR code που υπαρχουν εκει και ας το ποσταρει εδω.