Τι εννοείς ανοιχτά; Δεν υπάρχει αυτό στα μιλια αφού είναι δωρεάν τα εισιτήρια η τα ακυρώνεις η τα μεταφέρεις άλλη ημερομηνία αλλά αναγκαστικά στον ίδιο προορισμό και στην ίδια κατηγορία ναύλουΜπορώ εισητήρια που έχω κλείσει με μίλια, να τα αφήσω ανοιχτά για άλλον προορισμό; Η είναι αναγκαστική η ακύρωση με τα 20€ το άτομο, δηλαδή 40€ στην περίπτωση μου.
Αν προκειται για το φετινο καλοκαιρι, μη βιαστεις να ακυρωσεις, οι ακυρωσεις απο την Aegean η οι αλλαγες ωρας πανε συννεφο. Σε αυτη την περιπτωση δεν πληρωνεις πεναλτι 20 ευρω, ακομη και για αλλαγη ωρας πτησης μια ωρα πανω κατω απο την αρχικη.Μπορώ εισητήρια που έχω κλείσει με μίλια, να τα αφήσω ανοιχτά για άλλον προορισμό; Η είναι αναγκαστική η ακύρωση με τα 20€ το άτομο, δηλαδή 40€ στην περίπτωση μου.
Μονο δωρεάν δεν είναι, αλλά σ ευχαριστώ.Τι εννοείς ανοιχτά; Δεν υπάρχει αυτό στα μιλια αφού είναι δωρεάν τα εισιτήρια η τα ακυρώνεις η τα μεταφέρεις άλλη ημερομηνία αλλά αναγκαστικά στον ίδιο προορισμό και στην ίδια κατηγορία ναύλου
Η πτήση είναι για τις 24 του μήνα. Λες να έχουμε αλλαγή για πτήση σε κοντινό διάστημα? Έχω ήδη μια αλλαγή ώρας για το γύρνα.Αν προκειται για το φετινο καλοκαιρι, μη βιαστεις να ακυρωσεις, οι ακυρωσεις απο την Aegean η οι αλλαγες ωρας πανε συννεφο. Σε αυτη την περιπτωση δεν πληρωνεις πεναλτι 20 ευρω, ακομη και για αλλαγη ωρας πτησης μια ωρα πανω κατω απο την αρχικη.
Αν λες για αυτον τον μηνα, η ακυρωση θα σου εδινε και αποζημιωση 14 μερες πριν, αρα απιθανο να ακυρωθει. Η αλλαγη ωρας τοσο κοντα στην πτηση δεν ειναι κατι που συνηθιζει η Aegean, οποτε μαλλον αποχαιρετας τα 40.Μονο δωρεάν δεν είναι, αλλά σ ευχαριστώ.
Η πτήση είναι για τις 24 του μήνα. Λες να έχουμε αλλαγή για πτήση σε κοντινό διάστημα? Έχω ήδη μια αλλαγή ώρας για το γύρνα.
Δεν τα αποχαιρετάω, απλά αντί για Ηράκλειο ήθελα να το βάλω για Χανιά τελικά να γλυτώσω το 2ωρο ταξίδι με το αμάξι. Οπότε το αφήνω ως έχει.Αν λες για αυτον τον μηνα, η ακυρωση θα σου εδινε και αποζημιωση 14 μερες πριν, αρα απιθανο να ακυρωθει. Η αλλαγη ωρας τοσο κοντα στην πτηση δεν ειναι κατι που συνηθιζει η Aegean, οποτε μαλλον αποχαιρετας τα 40.
Οχι τίποτα άλλο, όταν έψαχνα για Κρήτη δεν είχε για Χανιά τότε με το μπάχαλο και έκλεισα για Ηράκλειο. Απλά φτάνει 11 το πρωί μέχρι να πάμε Χανιά πήγε 1. Πάει η μέραΘα κανεις 20 ωρες να βγαλεις τηλεφωνικη γραμμη στη Aegean, αστο οπως ειναι .
Ή μπορείς να μείνεις και μια μέρα Ρέθυμνο και να πας την επόμενη μέρα στα ΧανιάΟχι τίποτα άλλο, όταν έψαχνα για Κρήτη δεν είχε για Χανιά τότε με το μπάχαλο και έκλεισα για Ηράκλειο. Απλά φτάνει 11 το πρωί μέχρι να πάμε Χανιά πήγε 1. Πάει η μέρα
Θα μείνω 3 βράδια Ρέθυμνο στο φεύγα! Άσε τελικά τ άλλαξα! Μικρο το κακό! 40 ΕΥΡΩ η ακύρωση, αλλά σίγουρα θα έτρωγα αρκετή βενζινη για Ηράκλειο - Χανιά, οπότε τα 40 πέφτουνΉ μπορείς να μείνεις και μια μέρα Ρέθυμνο και να πας την επόμενη μέρα στα Χανιά
ΜΕγάλο πλεονέκτημα πάντως για τους Gold πελάτες η ειδική γραμμή, πάνω από 2 λεπτά δεν έχει χρειαστεί να περιμένω και τους έχω πάρει καμια δεκαριά τηλέφωνα μέσα στον κορωνοιό.Θα κανεις 20 ωρες να βγαλεις τηλεφωνικη γραμμη στη Aegean, αστο οπως ειναι .