galoz
Member
Σε περίπτωση που κάποιος έχει κλείσει εισιτήρια με μίλια και ακυρωθεί η πτήση. Τι γίνεται; ξέρει κανείς;
Tα παίρνεις όλα πίσω και τα χρήματα και τα μίλια. Ακόμη κι αν πάρεις τηλέφωνο να ακυρώσεις εσύ, δεν πληρώνεις ούτε το 20ρικο ως χρέωση της υπηρεσίας.Σε περίπτωση που κάποιος έχει κλείσει εισιτήρια με μίλια και ακυρωθεί η πτήση. Τι γίνεται; ξέρει κανείς;
Σε εκείνη τη φάση μήπως ακύρωσες εσύ πτήση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει και δεν είχε ακυρωθεί;εγω το πληρωσα το εικοσαρι, αλλα η αληθεια ειναι οτι σε εκεινη την φαση δεν ειχα ορεξη να φερω και αντιρρηση. απλα ηθελα να τελειωνω
οχι παιδι μου ακυρωμενη πτηση τωρα με κοβιντ. οχι δεν ταξιδευω γτ φοβαμαι. κανονικα ακυρωμενη.Σε εκείνη τη φάση μήπως ακύρωσες εσύ πτήση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει και δεν είχε ακυρωθεί;
Σε αυτή την περίπτωση εγώ θα έστελνα αίτημα αντιλογισμού για τα 40€ από τη φόρμα επικοινωνίας, επισημαίνοντας ότι η αφορά πτήση που ακύρωσε η εταιρεία και όχι εσύ ως ταξιδιώτης.οχι παιδι μου ακυρωμενη πτηση τωρα με κοβιντ. οχι δεν ταξιδευω γτ φοβαμαι. κανονικα ακυρωμενη.
ε αποφασισαμε οτι δεν θελαμε να ασχοληθουμε παραπανω για τα σαραντα.
Ακύρωσα 11 Μαρτίου, τα μίλια τα πήρα πίσω αμέσως και τα χρήματα (μείον το εικοσάρι) 1/4.Τι ειναι αυτοι? Επεσαν οι μασκες? Ειπαμε να παρουμε voucher να βοηθησουμε κ ουτε φωνη ουτε ακροαση μετα απο 2 βδομαδες. Ειπαμε να αλλαξουμε ημερομηνιες να παρουμε κ τα 2000 μιλια, ουτε φωνη ουτε μιλια..τα εχει παρει κανεις η πρεπει να γινει η πτηση πρωτα?
Κ η Ραιαν στη βδομαδα επεστρεψε ολα τα χρηματα. Κ τα 9.99€ δηλ.
Ετσι ναι, voucher δε βλεπω μετα 15 μερες κ τα 2000 μιλια της αλλαγης..Ακύρωσα 11 Μαρτίου, τα μίλια τα πήρα πίσω αμέσως και τα χρήματα (μείον το εικοσάρι) 1/4.
για το voucher επειδή έκανα για κάποιους φίλους μου αίτημα γράφει ότι μέσα σε 30 ημέρες θα δωθεί λόγω φόρτου και επισημαίνει στο τέλος ότι αν δε το έχετε λάβει μετά από 30 ημέρες επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο. Οπότε ακόμα είναι νωρίς για σένα μην άγχεσαιΕτσι ναι, voucher δε βλεπω μετα 15 μερες κ τα 2000 μιλια της αλλαγης..