Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ωραια, αυτο ακουγεται λογικο. Ξερουμε αν και τα εισιτηρια αυτα ειναι ακυρωσιμα, οπως της Aegean με επιστροφη των μιλιων στο λογαριασμο μου?
ναι, η Aegean τα εκδιδει, με αυτη συνεννοεισαι κ τα παιρνεις πισω τα μιλια κανονικα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ο κωδικός κράτησης που πήρες δεν έχει σχέση με το κωδικό κράτησης που μπορείς να κάνεις τσεκ ιν σε αυτές τις πτήσεις..
εισαι σιγουρος? το εχεις κανει? γιατι στις 12 award με αλλες εταιρειες της συμμαχιας που εχω κλεισει με μιλια τις διαχειριστηκα (αλλαγη θεσης, τσεκ ιν κλπ) ολες με τον κωδικο κρατησης που πηρα αρχικα χωρις κανενα αλλο κωδικο.

paefstra

Member
εισαι σιγουρος? το εχεις κανει? γιατι στις 12 award με αλλες εταιρειες της συμμαχιας που εχω κλεισει με μιλια τις διαχειριστηκα (αλλαγη θεσης, τσεκ ιν κλπ) ολες με τον κωδικο κρατησης που πηρα αρχικα χωρις κανενα αλλο κωδικο.
Αυτο σημαινει οτι προχωραω στα τσεκ ιν με αυτο τον κωδικο μεσα απο το σαιτ της Aegean, σωστα;
(εν τω μεταξυ δεν μπορω να κρυψω τη χαρα μου που εχω τη δυνατοτητα να κλεινω για οπου και οποτε μου καπνισει με μιλια μεσω Star Alliance χωρις να χρειαζομαι τηλεφωνικη συνεννοηση κλπ- ενταξει λιγα περισσοτερα μιλια απο τις απ'ευθειας πτησεις της Aegean)

paefstra

Member
Ο κωδικός κράτησης που πήρες δεν έχει σχέση με το κωδικό κράτησης που μπορείς να κάνεις τσεκ ιν σε αυτές τις πτήσεις. Πρέπει να επικοινωνήσεις με την SAS να τους πεις το κωδικό κράτησης της aegean και αυτοι θα σου πουν το κωδικό με τον οποίο θα μπορείς να κάνεις τσεκ ιν. Συνηθως αυτά ισχύουν στις πτήσεις με μίλια στην star alliance.
Τελικα μιλησα με την Aegean και ειναι οπως τα λες. Τα γραφω για οποιον βρεθει σε παρομοια απορια: Το τσεκ ιν γινεται στη ιστοσελιδα της SAS και μου εστειλαν επιπλεον τον αριθμο του ενιαιου εισιτηριου για να προχωρησει, καθως ο κωδικος της Aegean δεν αναγνωριζεται απο τη SAS. Xρησιμευει μονο για αλλαγη η ακυρωση της πτησης απο την Aegean.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ο κωδικός κράτησης που πήρες δεν έχει σχέση με το κωδικό κράτησης που μπορείς να κάνεις τσεκ ιν σε αυτές τις πτήσεις. Πρέπει να επικοινωνήσεις με την SAS να τους πεις το κωδικό κράτησης της aegean και αυτοι θα σου πουν το κωδικό με τον οποίο θα μπορείς να κάνεις τσεκ ιν. Συνηθως αυτά ισχύουν στις πτήσεις με μίλια στην star alliance.
Πάντως, εγώ που έκανα χρήση μιλίων της LH για να κλείσω εσωτερική πτήση της Air China, τον κωδικό που μου έδωσαν χρησιμοποίησα, χωρίς πρόβλημα αναγνώρισης.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αυτο σημαινει οτι προχωραω στα τσεκ ιν με αυτο τον κωδικο μεσα απο το σαιτ της Aegean, σωστα;
(εν τω μεταξυ δεν μπορω να κρυψω τη χαρα μου που εχω τη δυνατοτητα να κλεινω για οπου και οποτε μου καπνισει με μιλια μεσω Star Alliance χωρις να χρειαζομαι τηλεφωνικη συνεννοηση κλπ- ενταξει λιγα περισσοτερα μιλια απο τις απ'ευθειας πτησεις της Aegean)
αν κ πηρες ηδη απαντηση... οχι στο σαιτ της Aegean, απευθειας στο σαιτ των αεροπορικων εκανα τσεκ ιν κ τις αλλαγες που ηθελα. ηταν 3 εταιρειες (thai, air india, ethiopian) κ στις 3 δεν ειχα κανενα θεμα με τον αρχικο κωδικο κρατησης, πιθανον ομως να μην ισχυει το ιδιο για ολες οπως σου ειπαν

paefstra

Member
Πάντως, εγώ που έκανα χρήση μιλίων της LH για να κλείσω εσωτερική πτήση της Air China, τον κωδικό που μου έδωσαν χρησιμοποίησα, χωρίς πρόβλημα αναγνώρισης.
Η αληθεια ειναι οτι εχοντας τον αριθμο εισιτηριου, δεν προβληματιζομαι πια για τον κωδικο. Οποτε πεταξα με SAS εκανα τσεκ ιν στο αεροδρομιο δωρεαν, και μου το επιβεβαιωσε και η υπαλληλος της Aegean οτι μπορω να το ξανακανω. Μαλιστα δικαιουμαι παραδοτεα αποσκευη και λεω να το αξιοποιησω, αρα δεν το γλιτωνω το γκισε.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Βιλνιους -Αθηνα μεσω Στοκχολμης τον Αυγουστο, 15 ευρω! ( οι Βαλτικες εχουν απιστευτα χαμηλους φορους)
Κ που να δεις τους φορους της United εντός ΗΠΑ... κατι 9αρια ειδα..αντε λιγο παραπανω....τι σε νοιαζει θα μου πεις...αααχ καθενας με το πονο του φατε ματια ψαρια

Πάντως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω- επειδή κοίταγα σήμερα- γιατί ενώ για κάποιες διαδρομές μου βγάζει κανονικά φόρους και μιλια που χρειάζονται,όταν μπαίνω να δω αναλυτικά τις πτήσεις μου βγάζει error

Τι να την κάνω τη star alliance άμα πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην Aegean να συνεννοηθώ

Last edited:

paefstra

Member
Τι να την κάνω τη star alliance άμα πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην Aegean να συνεννοηθώ
Πριν εφαρμοστει η ηλεκτρονικη φορμα αναζητησης, εκλεινα award εισιτηρια της Aegean με ποντους με τηλεφωνικη συνεννοηση ακομη και για Ευρωπη. Σπαστικο σχετικα , αλλα δεν με χαλουσε, αν ηταν να πληρωσω μονο τους φορους σε ακριβα εισιτηρια. Ας μην ειμαστε αδικοι.

travelparty

Member
τελικά αξιζει το Miles + Bonus ή τσάμπα μαζεύω ποντους τόσο καιρό??

τέλη Σεπτέμβρη που κοίταζα για Αθηνα - Λονδινο με επιστορφή θέλει 26.960 Μίλια + € 168.30 φόρους

και τις ιδιες ημερομηνιες με ryanair ειναι 150€

τόσο πολλοί είιναι οι φόροι ή χρεώνει ότι θέλει η aegean?

GTS

Member
Φυσικά και αξίζει αλλά όχι για όλους τους προορισμούς και όλες τις εποχές. Η τιμή που γράφεις παραπάνω είναι απευθείας και έχει φόρους 168 ευρω ή με ανταπόκριση;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom