Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

paefstra

Member
Αυτα με τις εταιρειες τα ξερετε εσεις. Εγω ακουσα για αδικα 40 ευρω και σχηματισα αμεσως την εικονα ενος καλλυντικου απο το Notos Gallery...:innocent:

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
δεν αξιζουν . κανοντας μια συγκριση με εξαργυρωση ποντων σε βενζιναδικο BP οπου 4.500 ποντοι =12 euro . στο παραδειγμα αυτο μας βοηθουν και οι αριθμοι και ..εχουμε 2250 ποντοι = 6 euro . δηλαδη κερδιζεις 6 euro και πληρωνεις 40 euro.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
δεν αξιζουν . κανοντας μια συγκριση με εξαργυρωση ποντων σε βενζιναδικο BP οπου 4.500 ποντοι =12 euro . στο παραδειγμα αυτο μας βοηθουν και οι αριθμοι και ..εχουμε 2250 ποντοι = 6 euro . δηλαδη κερδιζεις 6 euro και πληρωνεις 40 euro.
Συμφωνούμε, αλλά για να είμαστε ακριβείς τα ως 1500 από αυτά είναι μίλια Aegean, όχι bonus πόντοι.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
επειδή είμαι παθών, να σημειωθεί εδώ ότι για να πιστωθουν τα 1500 μίλια στον λογαριασμό που δίνει η Hertz θα πρέπει ο κάτοχος της κάρτας να είναι και ο κύριος οδηγός του αυτοκινήτου που θα δηλωθεί, δηλαδή πχ να μην η κάρτα είναι στο όνομα της συζύγου και ο κύριος οδηγός του αυτοκινήτου είναι ο σύζυγός, τότε τα μίλια χάνονται

paefstra

Member
Εκανα την πρωτη μου εξαργυρωση εισιτηριων μεσω Star Alliance. Θα κανω check in στην ιστοσελιδα της Aegean με τον κωδικο κρατησης που πηρα; Θα λαβω δυο διαφορετικες καρτες επιβιβασης, δεδομενου οτι εχω δυο πτησεις με δυο διαφορετικες εταιρειες;

galoz

Member
Εκανα την πρωτη μου εξαργυρωση εισιτηριων μεσω Star Alliance. Θα κανω check in στην ιστοσελιδα της Aegean με τον κωδικο κρατησης που πηρα; Θα λαβω δυο διαφορετικες καρτες επιβιβασης, δεδομενου οτι εχω δυο πτησεις με δυο διαφορετικες εταιρειες;
Πρέπει να μας πεις πρώτα για που....:p:p:p

GTS

Member
Η Aegean δεν έχει σχέση με τις πτήσεις σου, οπότε εάν χρησιμοποιείς δύο εταιρείες (μία ανά σκέλος) θα χρειαστείς να κάνεις δύο check-in, κανονικά όπως θα έκανες αν έκλεινες δύο εισιτήρια. Λογικά θα σου ήρθε και email με την ανάλυση της κράτησης, τα σκέλη κτλ. Εκεί βλέπεις ανά σκέλος τον ίδιο κωδικό κράτησης; (δε μου έχει τύχει γι αυτό ρωτάω).

paefstra

Member
Μου εστειλαν εναν κωδικο κρατησης, ακολουθει ενα barcode (!) , απο κατω η υποσημειωση
"You may use this barcode to retrieve your booking details. Please note that this is not your boarding pass". και η αναλυση καθε σκελους, οπου βλεπω απο εναν κωδικο επισης, διαφορετικο για καθε πτηση.
Προφανως θα επικοινωνησω με την Aegean.

GTS

Member
Ο διαφορετικός κωδικός ανά πτήση θα είναι λογικά ο κωδικός της κάθε πτήσης. Μπορείς να το τσεκάρεις αυτό μπαίνοντας σε κάθε εταιρεία χωριστά και να βάλεις τον κωδικό για να δεις την κράτησή σου.

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ο κωδικός κράτησης που πήρες δεν έχει σχέση με το κωδικό κράτησης που μπορείς να κάνεις τσεκ ιν σε αυτές τις πτήσεις. Πρέπει να επικοινωνήσεις με την SAS να τους πεις το κωδικό κράτησης της aegean και αυτοι θα σου πουν το κωδικό με τον οποίο θα μπορείς να κάνεις τσεκ ιν. Συνηθως αυτά ισχύουν στις πτήσεις με μίλια στην star alliance.

paefstra

Member
Ωραια, αυτο ακουγεται λογικο. Ξερουμε αν και τα εισιτηρια αυτα ειναι ακυρωσιμα, οπως της Aegean με επιστροφη των μιλιων στο λογαριασμο μου?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom