paefstra
Member
Αυτα με τις εταιρειες τα ξερετε εσεις. Εγω ακουσα για αδικα 40 ευρω και σχηματισα αμεσως την εικονα ενος καλλυντικου απο το Notos Gallery...
Συμφωνούμε, αλλά για να είμαστε ακριβείς τα ως 1500 από αυτά είναι μίλια Aegean, όχι bonus πόντοι.δεν αξιζουν . κανοντας μια συγκριση με εξαργυρωση ποντων σε βενζιναδικο BP οπου 4.500 ποντοι =12 euro . στο παραδειγμα αυτο μας βοηθουν και οι αριθμοι και ..εχουμε 2250 ποντοι = 6 euro . δηλαδη κερδιζεις 6 euro και πληρωνεις 40 euro.
Πρέπει να μας πεις πρώτα για που....Εκανα την πρωτη μου εξαργυρωση εισιτηριων μεσω Star Alliance. Θα κανω check in στην ιστοσελιδα της Aegean με τον κωδικο κρατησης που πηρα; Θα λαβω δυο διαφορετικες καρτες επιβιβασης, δεδομενου οτι εχω δυο πτησεις με δυο διαφορετικες εταιρειες;
Βιλνιους -Αθηνα μεσω Στοκχολμης τον Αυγουστο, 15 ευρω! ( οι Βαλτικες εχουν απιστευτα χαμηλους φορους)Πρέπει να μας πεις πρώτα για που....
Η Aegean δεν έχει σχέση με τις πτήσεις σου, οπότε εάν χρησιμοποιείς δύο εταιρείες (μία ανά σκέλος) θα χρειαστείς να κάνεις δύο check-in, κανονικά όπως θα έκανες αν έκλεινες δύο εισιτήρια. Λογικά θα σου ήρθε και email με την ανάλυση της κράτησης, τα σκέλη κτλ. Εκεί βλέπεις ανά σκέλος τον ίδιο κωδικό κράτησης; (δε μου έχει τύχει γι αυτό ρωτάω).Εκανα την πρωτη μου εξαργυρωση εισιτηριων μεσω Star Alliance. Θα κανω check in στην ιστοσελιδα της Aegean με τον κωδικο κρατησης που πηρα; Θα λαβω δυο διαφορετικες καρτες επιβιβασης, δεδομενου οτι εχω δυο πτησεις με δυο διαφορετικες εταιρειες;
Ο κωδικός κράτησης που πήρες δεν έχει σχέση με το κωδικό κράτησης που μπορείς να κάνεις τσεκ ιν σε αυτές τις πτήσεις. Πρέπει να επικοινωνήσεις με την SAS να τους πεις το κωδικό κράτησης της aegean και αυτοι θα σου πουν το κωδικό με τον οποίο θα μπορείς να κάνεις τσεκ ιν. Συνηθως αυτά ισχύουν στις πτήσεις με μίλια στην star alliance.Εκανα την πρωτη μου εξαργυρωση εισιτηριων μεσω Star Alliance. Θα κανω check in στην ιστοσελιδα της Aegean με τον κωδικο κρατησης που πηρα; Θα λαβω δυο διαφορετικες καρτες επιβιβασης, δεδομενου οτι εχω δυο πτησεις με δυο διαφορετικες εταιρειες;