• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Τουρισμός για Όλους

paefstra

Member
Θέλω κι εγώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα του τουρισμός για όλους που λήγει το 2024, αρχές Ιανουαρίου. Από το ξενοδοχείο μου είπαν με τραπεζική κατάθεση (φαντάζομαι δεν γίνεται) και στο Pos εκεί, όπου επίσης δεν γίνεται γιατί είμαι μακριά.
Υπάρχει άλλος τρόπος; Εσύ @paefstra πώς το έκανες;
Χρησιμοποιησα την ιστοσελιδα του ξενοδοχειου, κρατηση πληρωμη απο εκει

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Οκ έχει σελίδα, αλλά όχι δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής.
Γνωρίζει κανείς, εάν δώσω τα στοιχεία της κάρτας, υπάρχει δυνατότητα να γίνει η χρέωση από το ξενοδοχείο χειροκίνητα, χωρίς δηλ. παρουσία τηλεφώνου που έχει την άυλη κάρτα;

Οκ έχει σελίδα, αλλά όχι δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής.
Γνωρίζει κανείς, εάν δώσω τα στοιχεία της κάρτας, υπάρχει δυνατότητα να γίνει η χρέωση από το ξενοδοχείο χειροκίνητα, χωρίς δηλ. παρουσία τηλεφώνου που έχει την άυλη κάρτα;
Ναι γίνεται τηλεφωνικά στο POS

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Για όποιον ενδιαφέρεται για παρόμοια περίπτωση, έγινε τελικά τηλεφωνικά η χρέωση.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τυνησία
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ερώτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΔΥΠΑ για εργαζόμενους. Γνωστή μου είναι δικαιούχος. Το πρόγραμμα τελειώνει 30 Ιουνίου. Η ερώτηση είναι: μπορεί να κάνει χρήση ακτοπλοϊκών και καταλύματος με αναχώρηση πριν τις 30 Ιουνίου και επιστροφή αρχές Ιουλίου; ή πρέπει όλα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 30 Ιουνίου όπως αναφερόταν στην προκήρυξη; Έχω μιλήσει με το 1555 της ΔΥΠΑ, θεωρούν ότι πρέπει να έχει γυρίσει μέχρι 30 Ιουνίου.
Με φίλη από το Υπουργείο Τουρισμού που γνωρίζει μου είπε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις και για λίγες μέρες γίνεται συνεννόηση με τον ξενοδόχο. Με τα ακτοπλοϊκά όμως; γίνεται να φαίνεται μεταγενέστερη ημερομηνία επιστροφής;
Συγγνώμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά δε θέλω να της απαντήσω κάτι και την πάρω στο λαιμό μου, θα ταξιδέψει οικογενειακώς.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
καλησπέρα
έχετε να προτείνετε κάποιο αξιοπρεπές κατάλυμα μέσω ΔΥΠΑ στις Κυκλάδες?
Θα πρέπει να αναζητήσετε καταλύματα που είναι συμβεβλημένα στη σχετική λίστα της ΔΥΠΑ. Κατόπιν θα τα αναζητήσετε μέσω booking, Hotel κλπ. διαβάζοντας κριτικές ώστε να διαμορφώσετε κάπως μια γνώμη.

sylvia96

Member
Θα πρέπει να αναζητήσετε καταλύματα που είναι συμβεβλημένα στη σχετική λίστα της ΔΥΠΑ. Κατόπιν θα τα αναζητήσετε μέσω booking, Hotel κλπ. διαβάζοντας κριτικές ώστε να διαμορφώσετε κάπως μια γνώμη.
Καλημέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω κάνει αυτο και δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Γι αυτό ρώτησα αν έχει πάει καποιος

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλημέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω κάνει αυτο και δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Γι αυτό ρώτησα αν έχει πάει καποιος
Με μια πρόχειρη ματιά το "Αρτεμών" στη Σίφνο είναι αξιόλογο απ' ότι είδα. (Γιατί Σίφνο; Γιατί προχθές γύρισα μετά από 4ήμερη παραμονή για να βοηθήσω συγγενικά μου πρόσωπα στην προετοιμασία 5* μπουτίκ ξενοδοχείου).

sylvia96

Member
Με μια πρόχειρη ματιά το "Αρτεμών" στη Σίφνο είναι αξιόλογο απ' ότι είδα. (Γιατί Σίφνο; Γιατί προχθές γύρισα μετά από 4ήμερη παραμονή για να βοηθήσω συγγενικά μου πρόσωπα στην προετοιμασία 5* μπουτίκ ξενοδοχείου).
κι εγώ αυτό έχω εντοπίσει σαν πιο αξιόλογο. δεν μου αρέσει μόνο ότι είναι πάνω σε κεντρικό δρόμο.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα