e-mitsus
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μάλτα
Οχι δεν δόθηκε παράταση...λήγει τέλος Ιουλίου.Καλημέρα,
Έχω ένα εισητήριο κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ περσινό που λήγει 31 Ιουλιου. Ξέρει κάποιος εάν έχει δοθεί παράταση?
Οχι δεν δόθηκε παράταση...λήγει τέλος Ιουλίου.Καλημέρα,
Έχω ένα εισητήριο κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ περσινό που λήγει 31 Ιουλιου. Ξέρει κάποιος εάν έχει δοθεί παράταση?
Και εγω το ίδιο περίμενα, γιατί λέγανε ότι λογω της φετινής κατάστασης μπορεί να δοθεί παράταση, αλλά μέχρι στιγμής ο ΟΑΕΔ δεν έχει ανακοινώσει κάτι. Ισως να μπορείς να κάνεις μια συμφωνία ¨κάτω από το τραπέζι" που λενε και τα παιδιά πιο πάνω, πχ να κλεισεις καποιο δωμάτιο σε κάποιον επαγγελματία που έχει την καλη διαθεση να βοηθήσει, και να εξαργυρωσει τον κωδικό σου μεχρι τον Ιουλιο, αλλά με συμφωνια να πας Αυγουστο. Σιγουρα δεν θα συνεννοηθείς με όλους αλλά υπάρχει κοσμος που πραγματικά βρισκει λύσεις για τετοια γραφειοκρατικα θεματάκια. Καλή θέληση να υπάρχει... και υπομονή με το τηλεφωνικό ψάξιμο!Καλημέρα,
Απαραίτητη διευκρίνηση, όσοι λάβανε πέρυσι το voucher και ΔΕ το έκαναν ακόμη χρήση, μπορούν να το κάνουν μέχρι 31/12 και ΔΕΝ είναι εκ νέου δικαιούχοι στο φετινό πρόγραμμα.Άνοιξε σήμερα η η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέους δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για όλους»...
Και μαλιστα καλυτερα να κλεισουν τωρα αμεσως πριν βγουν οι νεοι δικαιουχοι και διπλασιαστει η ζητηση.Απαραίτητη διευκρίνηση, όσοι λάβανε πέρυσι το voucher και ΔΕ το έκαναν ακόμη χρήση, μπορούν να το κάνουν μέχρι 31/12 και ΔΕΝ είναι εκ νέου δικαιούχοι στο φετινό πρόγραμμα.