paefstra
Member
Λοιπον λυθηκε η απορια μου: το συστημα σε πεταει εξω αν κλεισεις μετα τις 30 Ιουνιου.
Λογικά τηλεφωνείς στο κατάλυμα και τους λες ότι έχεις μια κάρτα με 150 ευρώ αν μπορούν να κάνουν την κράτηση και να πληρώσεις εκεί με την κάρτα συν τη διαφορά. Διαφορετικά βρες κατάλυμα που η αξία της διαμονής 2-3 βράδια να μην ξεπερνάει τα 150 ευρώ και χρησιμοποίησε για κράτηση ηλεκτρονικά την κάρτα.Καλημέρα! Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση αν γνωρίζει κάποιος. Σε περίπτωση κράτησης online (πχ booking.com), αν το ποσό είναι μεγαλύτερο από αυτό της κάρτας (Τουρισμος για ολους), τι λύσεις υπάρχουν? Πχ υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσεις χρήματα στον λογαριασμό της κάρτας? Ευχαριστώ!
Τοτε μην ψαχνεις για διαμερισμα. Αν κλεισεις ξενοδοχειο η υποδομη καποιου μεγεθους με ενοικιαζομενα δωματια, τη δεχεται η πλατφορμα.Ευχαριστώ πολύ. Για διαμέρισμα ψάχνω. Να τα πάρω όλα ένα ένα να δω που θα την δεχτούν; Προσπαθώ εδώ και ώρες και έχω φάει πολλές απορρίψεις.
Στο airbnb γράφει ότι την απορρίπτει η τράπεζα την πληρωμή
Η airbnb δεν είναι ούτε ελληνική ούτε ξενοδοχείο. Για να γίνει δεκτή θα πρέπει το κατάλυμα να είναι επιχείρηση, να έχει ΚΑΔ, φυσικό POS που εκκαθαρίζεται σε ελληνική τράπεζα και η πληρωμή να γίνεται απ' ευθείας στο κατάλυμα.Ευχαριστώ πολύ. Για διαμέρισμα ψάχνω. Να τα πάρω όλα ένα ένα να δω που θα την δεχτούν; Προσπαθώ εδώ και ώρες και έχω φάει πολλές απορρίψεις.
Στο airbnb γράφει ότι την απορρίπτει η τράπεζα την πληρωμή