Πρόβλημα στο site

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Εγώ μπαίνω από μοτζίλα. Και δεν ξέρω να πω για την mobile έκδοση γιατί το κινητό μου δεν είναι σμαρτ. Τελικά παρατηρώ ότι όση ώρα κάνει να φορτώσει ολόκληρη τη σελιδα το πλαίσιο εμφανίζεται κανονικα και με το που ολοκληρώνεται η φόρτωση εξαφανίζεται.

Last edited:

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Από χτες δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις μέσα στο φορουμ όταν κάποιος απαντάει κάπου η κάνει like!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλημέρα από down under. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο φόρουμ, κοιτάω το θέμα με τα μέιλ αλλά δώστου μια μέρα μήπως κάτι σκάλωσε ειδικά στο δικό σου (ή και γενικά).

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλημέρα από down under. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο φόρουμ, κοιτάω το θέμα με τα μέιλ αλλά δώστου μια μέρα μήπως κάτι σκάλωσε ειδικά στο δικό σου (ή και γενικά).
Όλα είναι οκ τώρα!

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλον, αλλά τις τελευταίες μέρες συχνά πυκνά εξαφανίζεται το πλαίσιο δεξιά με τα πρόσφατα μηνύματα. Κάποιες φορές ενώ φαίνεται να εμφανίζεται στιγμιαία το πλαίσιο, μόλις φορτωθεί η σελίδα εξαφανίζεται. Κατά κανόνα αυτό συμβαίνει ενώ περιηγούμαι στο σάιτ κι όχι στην αρχική είσοδό μου. :rolleyes-80:
@Defkalion έχουμε κανένα νεότερο γι' αυτό το θέμα; Και σε εμένα υπάρχει αυτό το πρόβλημα εδώ και ένα μήνα και σε Mozilla και σε Crome. Με ανανέωση σελίδας κάποιες φορές υπάρχει ενώ κάποιες άλλες όλα είναι ok. Σε mobile δεν υπάρχει πρόβλημα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε μπορώ να το κάνω recreate αυτό το πρόβλημα. Το πλαίσιο με τα μηνύματα το βλέπω και εμφανίζεται κανονικά με ότι browser και να δοκιμάσω. Μήπως απλά φορτώνει το πλαίσιο της διαφήμισης από πάνω του και αυτό πάει λίγο παρακάτω απλώς;

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Μήπως απλά φορτώνει το πλαίσιο της διαφήμισης από πάνω του και αυτό πάει λίγο παρακάτω απλώς;
Σε εμένα τα πρόσφατα μηνύματα τα εμφανίζει στο τέλος της σελίδας - όση μικρή ή μεγάλη μεγέθυνση και να έχω - και έχω την εντύπωση ότι η διαφήμιση είναι που καλύπτει το πλαίσιο των μηνυμάτων.
Κάποιος από τους υπόλοιπους που ανέφεραν το πρόβλημα, το αντιμετωπίζει ακόμη άραγε;

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Τελικά μετά από πολλά πειράματα με μεγεθύνσεις και ανανεώσεις σελίδας διαπίστωσα ότι όταν είναι στο πλάι τα πρόσφατα μηνύματα (μέγεθος σελίδας 100% και κάτω) αρκετές φορές χάνεται το πλαίσιο, ενώ με μέγεθος σελίδας 110% και πάνω τα μηνύματα είναι στο κάτω μέρος της σελίδας και τις πιο πολλές φορές εξαφανισμένα. Οπότε μάλλον πρέπει να φορέσω τα γυαλιά μου.:)

Last edited:

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Δε καταλαβαίνω τι σημαίνει χάνεται το πλαίσιο.
Εννοώ το πλαίσιο με τα πρόσφατα μηνύματα. Όσο φορτώνει η σελίδα είναι ορατά, ενώ κάποια στιγμή σαν να τα καλύπτει η διαφήμιση που είναι από κάτω - στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή της Booking.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom