Πρόβλημα στην πρόσβαση από συγκεκριμένες εταιρείες internet

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Σήμερα το πρωί όπως αντιλήφθηκε ολόκληρο το γνωστό ταξιδιωτικό σύμπαν, το Travelstories δέχθηκε επίθεση από την γνωστή Τρόικα, η οποία προσπάθησε να περάσει αντι-ταξιδιωτικά και αντι-travelstor-ικά μέτρα.

Οι υπουργοί Travelstories όμως, δηλαδή ο Spor_os από το ησυχαστήριό του στην εξωτική Σαλαμίνα, και ο fitziano από το ορμητήριο/υπόγειό του σε τοποθεσία που δε μπορώ να αποκαλύψω, αντιστάθηκαν μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους, και τα μέτρα δεν πέρασαν.

Θα είμαστε εδώ ότι και να γίνει.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Να καλέσεις σε travelstor-ική αντιμνημονιακή συνάντηση την Κυριακή στο Σύνταγμα.
Αφού θα είμαστε που θα είμαστε μπόλικοι εκεί ας βρεθούμε κιόλας.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
και το Σάββατο έχει... για το ACTA...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
και το Σάββατο έχει... για το ACTA...
Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή έχει κάθε μέρα.Του ACTA θα την καταπιεί η υπόλοιπη συγκέντρωση.Δεν είναι το κομβικό το ACTA τώρα.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Είχα κι εγώ πρόβλημα με την είσοδο και τώρα αφού τα κατάφερα εμφανίζεται το εξής (που δεν το είχα πριν): στο προφίλ το δικό μου αλλά και των άλλων, εκεί που λέει χάρτης, πληροφορίες κλπ, κάποια από αυτά εμφανίζονται με "???" αντί για λέξεις...Δεν ξέρω αν είναι παροδικό το πρόβλημα, σκέφτηκα να το αναφέρω!
το ιδιο εμφανιζεται και εμενα μετα τη διακοπη.........εδω και μια ωρα
???? στο προφιλ, συγκεγκριμενα στο χαρτη και στις ταξιδιωτικες ιστοριες,,τα αλλα οκ

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Για να μην ανοίγω νέο θέμα αναφέρω ένα πρόβλημα που μου εμφανίστηκε σήμερα το πρωϊ.

Όταν πατάω την επιλογή "Θέματα που παρακολουθείτε", ενώ αρχίζει να φορτώνει την σελίδα κανονικά, στην συνέχεια η οθόνη γίνεται λευκή και εμφανίζεται το μήνυμα :

"Fatal error
: Call to a member function shareads() on a non-object in /home/travelst/public_html/includes/functions.php(5595) : eval()'d code on line 15"

Οι υπόλοιπες σελίδες του site φαίνεται να λειτουργούν κανονικά. Τόσο η κεντρική, όσο και τα αδιάβαστα μηνύματα!
Τι μπορεί να συμβαίνει;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα εγώ, μπορεί κάποιος άλλος να το αναπαράγει αυτό;

Εξακολουθεί και το κάνει και σήμερα; μήπως ήταν προσωρινό;

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Επειδή βρισκόμουνα σε διαφορετικό υπολογιστή απ'ότι συνήθως, προσανατολίζομαι στο ότι πρέπει να φταίνε κάποιες από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή αυτού. Πάντως είναι περίεργο γιατί γενικά είναι το ίδιο περιβάλλον με αυτό του υπολογιστή του σπιτιού (Windows7 με Mozilla) και δεν δούλευε μόνο η συγκεκριμένη σελίδα, ενώ όλες οι άλλες δούλευαν. Να φταίει καμμία διαφήμιση;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom