Οπότε αναμένω την αυριανή!! Ευχαριστώ!Πέμπτη ακύρωσα, Τρίτη εμφανίστηκε η επιστροφή στον τραπεζικό λογαριασμό.
Αυτό εξαρτάται κυρίως από την τράπεζα σου. Θέλει συνήθως 3 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Εκτός κι αν μπλέκονται διαφορετικά νομίσματα που παίρνει παραπάνω.Οπότε αναμένω την αυριανή!! Ευχαριστώ!
Φανταζομαι οτι οι κρατησεις αφορουν αρκετους μηνες αργοτερα.Καλησπέρα παιδιά, επειδή σπάνια κλείνω μέσω booking και όταν κλείνω πάντα το προπληρώνω, θα ήθελα τα φώτα σας για μία κράτηση με δωρεάν ακύρωση που έχω κάνει και δεν έχω πληρώσει ακόμα.
Έχω χρησιμοποιήσει την Revolut κάρτα μου και η ερώτηση μου είναι: αν η κάρτα είναι άδεια μέχρι το διάστημα της δωρεάν ακύρωσης θα μου ακυρώσουν τη κράτηση; Να προσθέσω κάποιο ποσό;
Στην κράτηση αναφέρονται αυτά:
Στοιχεία πληρωμής
Έχετε εγγυηθεί την κράτησή σας μέσω πιστωτικής κάρτας.
Πληροφορίες πληρωμής
Δεν χρειάζεται προπληρωμή. Θα πληρώσετε στη διάρκεια της διαμονής σας στο Hotel. Η Booking θα χρεώσει την κάρτα σας μόνο σε περίπτωση μη εμφάνισης ή ακύρωσης μετά την περίοδο δωρεάν ακύρωσης.
Τα στοιχεία της κάρτας σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και δεν θα κοινοποιηθούν στο κατάλυμα. Για αυτό, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, φροντίστε να έχετε μαζί σας ό,τι χρειάζεται για να πληρώσετε με τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε.
Προπληρωμή: Δεν απαιτείται προπληρωμή.
Ακυρωτικά: Δωρεάν ακύρωση μέσα σε: 10 μέρες 11 ώρες
Σωστά, αν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής έρχεται email ειδοποίησης για ενημέρωση της κάρτας, αλλιώς η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα.αρχισαν να ερχονται ενημερωσεις απο την Booking οτι πρεπει να αλλάξω καρτα αλλιως θα ακυρωθουν οι κρατησεις.
Στην περίπτωση σου όχι, πληρώνεις στο κατάλυμα απ' ότι καταλαβαίνω, να τσεκάρεις μόνο αν αναφέρει στα ψιλά γράμματα κάτι για προκαταβολή που ενδέχεται να χρεωθεί πριν την άφιξη σου, τότε και μόνο θα χρειάζεται να προσθέσεις χρήματα ή ν' αλλάξεις κάρτα.Πληροφορίες πληρωμής
Δεν χρειάζεται προπληρωμή
Δεν ειναι απολυτο αυτό. Ακόμα και με πληρωμη στο ξενοδοχειο να ειναι, τυχαινει κάποιες φορες τα ξενοδοχεια να δεσμευουν ενα μερος της διαμονης (π.χ. ενα βραδυ) και το απελευθερώνουν κατα τη στιγμη που πληρσωσεις στο κατάλυμα. Για να ειναι βεβαιοι οτι δεν θα εξαφανιστεις εχοντας δωσει μια καρτα που ειναι αδεια ή ακυρη. Μου εχει συμβει με N26 σε ξενοδοχειο που ειχα συμφωνησει πληρωμη στο κατάλυμα. Μου εστειλε η booking και ζητησε να αλλαξω καρτα, επικοινωνησα με το ξενοδοχειο και λυθηκε το θεμα εκει.Σωστά, αν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής έρχεται email ειδοποίησης για ενημέρωση της κάρτας, αλλιώς η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα.
Στην περίπτωση σου όχι, πληρώνεις στο κατάλυμα απ' ότι καταλαβαίνω, να τσεκάρεις μόνο αν αναφέρει στα ψιλά γράμματα κάτι για προκαταβολή που ενδέχεται να χρεωθεί πριν την άφιξη σου, τότε και μόνο θα χρειάζεται να προσθέσεις χρήματα ή ν' αλλάξεις κάρτα.