Οχι, συμβαινει... για ποτε ειναι η κρατηση; Καμμια φορα στελνουν τα στοιχεια και 1-2 μερες πριν.αλλα δεν σας φαινεται περιεργο;
Δε ξέρω για πότε είναι η κράτηση, αλλά υπάρχει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι την άφιξη, η ιστοσελίδα μπορεί να δώσει τα στοιχεία σου αρκετά αργότερα στο ξενοδοχείο, έχοντας όμως κάνει κράτηση ενός δωματίου, χωρίς να έχει όμως δώσει τα ακριβή στοιχεία του ενοίκου. Οπότε περίμενε λίγο άκομη, ή αν ανησυχείς πολύ στείλε e-mail στην octopus για να δεις τι ακριβώς συνέβη. Μου είχε τύχει το ίδιο με κράτηση από το otel.com αλλά τελικά περίμενα λίγο παραπάνω και το ξενοδοχείο έλαβε κανονικά τα στοιχεία μου στην κράτηση.Γεια σας, ειχα κανει κρατηση ξενοδοχειου με octopus.com στις 2 Μαρτιου για Βουδαπεστη. Ειπα λοιπον να επικοινωνησω με το ξενοδοχειο για να ζητησω καποια "πραγματακια" για το δωματιο και στελνω μειλ αναφεροντας τα στοιχεια της κρατησης! Μου ερχεται η απαντηση :
Thank you very much for your email and for your reservation.
We haven’t received your reservation yet, but you do not have to worry as usually it takes few days until we receive the booking from the travel agency.
We are looking forward to welcome You.
Kind regards
το θεμα ειναι ακομα δεν εστειλε την κρατηση το octopus? Ποτε θα τη στειλει; Περασαν 12 μερες! Δεν πολυ ανησυχω, αλλα δεν σας φαινεται περιεργο;