eva-pap
Member
στις 15/5 προσπαθησα μεσα απο το σαιτ του petas.gr να κανω κρατηση αεροπορικου εισιτηριου απο Ροδο για Ηράκλειο. Εβαλα κανονικα τα στοιχεία της κάρτας και πατωντας για να κάνω πληρωμη μου εβγαλε το σαιτ οτι η καρτα ειναι ακυρη κ δεν πραγματοποιηθηκε η κρατηση. Μετα απο αυτο το μηνυμα θεωρησα οτι εχει θεμα η καρτα μου κ εκανα προσπαθεια με αλλες δυο κάρτες. Μου εβγαζε το ιδιο ακριβως μήνυμα περι μη εγκυρης καρτας κτλ.. παρολα αυτα εγινε η κράτηση κανονικα χωρίς να το γνωριζω κ μαλιστα μου έστειλαν μειλ επιβεβαίωσης κωδικου κρατησης ενω εγω είχα μείνει με την εντύπωση οτι δεν δεχτηκε καμια απο τις 3 καρτες που χρησιμοποίησα. Η επομενη κινηση ηταν να μπω απο το σαιτ της Olympicair κοινως της ολυμπιακης κ απο κει έκανα την κράτηση η οποια ήταν επιτυχης. Το οτι υπηρχε διπλη κράτηση στο ιδιο ονομς την ιδια μερα το εμαθα στις 24/5 οταν πηγα να κανω τσεκ ιν κ να εκδοσω boarding pass η υπάλληλος μου είπε οτι εχει γινει διπλη κρατηση! τότε μονο ψαχτηκα κ ειδα στο μειλ στην ανεπιθύμητη αλληλογραφια κ την αλλη κράτηση μεσα απο το petas.gr
επικοινώνησα αμέσως μαζι τους εξηγώντας ότι δεν ηξερα οτι έγινε η κράτηση απο το σαιτ τους μιας κ μου εβγαζε απορριψη κάρτας κ ζήτησα ακυρωση της κρατησης. μετα απο 5-6 μερες μου απάντησαν ότι μετα απο επικοινωνία με την αεροπορική εταιρία δεν εγινε δεκτη η ακυρωση του εισητηριου κ ότι απο τα 255 ευρω που πλήρωσα μου επιστρεφουν μονο τους φορους αεροδρομίου δηλ 35 κατι ευρω κ απο αυτα καταλήγουν στα 20 περίπου γιατι μου κρατησε κ 15 ευρω για την... υπηρεσια που προσφερε το petas.gr
δεν δέχτηκα την επιστροφή κ τους απάντησα οτι είμαι στην διαδικασία επικοινωνίας με την Ολυμπιακή κ ετζιαν στέλνοντας μειλ κ περιμένοντας δικη τους απάντηση. ηδη περιμένω απάντηση απο ολυμπιακη
αν δεν βρω κ απο κει λυση τι μου προτείνετε να κανω?
σας ευχαριστώ!
επικοινώνησα αμέσως μαζι τους εξηγώντας ότι δεν ηξερα οτι έγινε η κράτηση απο το σαιτ τους μιας κ μου εβγαζε απορριψη κάρτας κ ζήτησα ακυρωση της κρατησης. μετα απο 5-6 μερες μου απάντησαν ότι μετα απο επικοινωνία με την αεροπορική εταιρία δεν εγινε δεκτη η ακυρωση του εισητηριου κ ότι απο τα 255 ευρω που πλήρωσα μου επιστρεφουν μονο τους φορους αεροδρομίου δηλ 35 κατι ευρω κ απο αυτα καταλήγουν στα 20 περίπου γιατι μου κρατησε κ 15 ευρω για την... υπηρεσια που προσφερε το petas.gr
δεν δέχτηκα την επιστροφή κ τους απάντησα οτι είμαι στην διαδικασία επικοινωνίας με την Ολυμπιακή κ ετζιαν στέλνοντας μειλ κ περιμένοντας δικη τους απάντηση. ηδη περιμένω απάντηση απο ολυμπιακη
αν δεν βρω κ απο κει λυση τι μου προτείνετε να κανω?
σας ευχαριστώ!