marakizio85
Member
Καλησπέρα, θα πάμε παρίσι ζευγάρι 30/12 με 04/01 θα ήθελα να μου προτείνετε εστιατόρια ή μπιστρό για καλή γαλλική κουζίνα, και που θα ήταν το καλύτερο μέρος να περάσουμε την πρωτοχρονιά (Αιφελ, Αψίδα, σε κάποιο εστιατόριο)....
ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο ψάχνω....Σου ευχομαι να πας ξανα...Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το εστιατόριο L'avenue στην οδό Montaigne (με τους οίκους μόδας) L’Avenue ! Έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα με μια δόση πολυτέλειας στη διακόσμηση και το φαγητό είναι απλά καταπληκτικό...Μας ενθουσίασε η πάπια που τη συνόδευε ένας πεντανόστιμος πουρές! Γενικά όλα τα πιάτα είναι προσεγμένα και με ποιότητα! Δεν θα απογοητευτείτε! Από τιμές...υπολόγισε περίπου 50 ευρώ το άτομο με κρασί (ποτήρι) και επιδόρπιο!
Καλά να περάσεις στο Παρίσι!!! Ήμουν εκεί πέρσυ τα Χριστούγεννα και σε ζηλεύω ...
380 πάνε έλα με swiss και 470 το ξενοδοχειο τρία αστέρια κοντά σε μετρό porte de clichyΤελεια θα ειναι .......
Πόσο εκλεισες εισιτηριο και ξενοδοχείο και με ποιες εταιρείες?
Παρακαλώ!!! Χαίρομαι που βοήθησα...Να'σαι καλά!ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο ψάχνω....Σου ευχομαι να πας ξανα...
Το museum pass είναι παρά πολύ καλό. Καλύπτει γύρω στα 60 μουσεία και, το καλύτερο, δεν περιμένεις στις ουρές (με εξαίρεση τους πύργους της Παναγίας των Παρισιων και ίσως το Άγιο Παρεκκλήσιο) γλιτώνοντας έτσι πολύ χρόνο. Οσο για τη Μονμάρτη μπορείς να πας άνετα με το μετρό παίρνοντας νομίζω τη 2η γραμμή και κατεβαίνεις στη στάση "anvers"marakizio85 said:ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο, συμφέρουν οι κάρτες paris visite ratp και η κάρτα για τα μουσεία?
και μονμάρτη πως μπορώ να πάω γτ κάτι λεωφορεία που έχει λειτουργούν μέχρι Νοέμβριο....
Η στάση Anvers, ξέχασα να πω, είναι κάτω από την sacre coeurthgr said:Το museum pass είναι παρά πολύ καλό. Καλύπτει γύρω στα 60 μουσεία και, το καλύτερο, δεν περιμένεις στις ουρές (με εξαίρεση τους πύργους της Παναγίας των Παρισιων και ίσως το Άγιο Παρεκκλήσιο) γλιτώνοντας έτσι πολύ χρόνο. Οσο για τη Μονμάρτη μπορείς να πας άνετα με το μετρό παίρνοντας νομίζω τη 2η γραμμή και κατεβαίνεις στη στάση "anvers"
Και επιβάλλεται, αν θες και να τη γυρίσεις και λίγο. Δεν είναι "σημειακή" η Montmartre, μια Sacre Coeur, μια Place du Tetre και τέλος, όπως κάνουν οι περισσότεροι τουρίστες...Απο Clichy και με τα ποδια πας αμα εχεις ορεξη.
Εστιατόρια κλπ έδωσαν ήδη ένα σωρό, και έχουν γραφεί σε σχετικά θέματα.Καλησπέρα, θα πάμε παρίσι ζευγάρι 30/12 με 04/01 θα ήθελα να μου προτείνετε εστιατόρια ή μπιστρό για καλή γαλλική κουζίνα, και που θα ήταν το καλύτερο μέρος να περάσουμε την πρωτοχρονιά (Αιφελ, Αψίδα, σε κάποιο εστιατόριο)....