• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Πρωτοχρονια 2013 Παρίσι

marakizio85

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΏΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ- ΚΟΥΒΑ
Καλησπέρα και πάλι.Ξέρει κανείς σε πιο terminal στο cdg προσγειώνετε και απογειώνετε η swiss? και μεταξύ των τερμιναλς πως μετακινήσε? :roll::roll:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα και πάλι.Ξέρει κανείς σε πιο terminal στο cdg προσγειώνετε και απογειώνετε η swiss? και μεταξύ των τερμιναλς πως μετακινήσε? :roll::roll:
Από/προς Ζυρίχη: Terminal 1 (Gates 60-68).
Από/προς Γενεύη: Η πτήση είναι codeshare, εκτελείται από την AirFrance, και χρησιμοποιεί το terminal της Air France (Terminal 2).

Μετακινείσαι με το (δωρεάν) τραινάκι CDGVAL, κάθε 3-5 λεπτά.

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
marakizio85 said:
:(Επειδή θα έχει κόσμο ανησυχώ και εγώ, θα πάρουμε για δυο πάρκα εισητήρια και θα πάμε σε όσες μπορέσουμε από τις ατραξιόν που μου προτείνεις, εισητήρια μεσω ιντερνετ συμφέρει να βγάλω?, έχουν και κάτι κριτήρια τύπου κόλλα Α4 έγχρωμη και το χαρτί να μην είναι τσαλακωμένο όταν τους το δώσεις στην είσοδο κτλ.
Νομίζω ότι είναι πολύ πιο φθηνά να τα κλείσεις μέσω διαδικτύου καθώς υπάρχουν προσφορές. Για παράδειγμα το εισιτήριο 1ημερα/2πάρκα μου κόστισε 59€ (είναι το επετειακό εισιτήριο των 20 χρόνων που το προμηθεύεσαι μόνο από Ίντερνετ ) ενώ τα μεμονωμένα εισιτήρια 1η/1παρκο θα σου κοστίζουν περισσότερο. Και όντως πρέπει να είναι εκτυπωμένα σε Α4 και με έγχρωμο μελάνι. Εγώ πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα.

marakizio85

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΏΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ- ΚΟΥΒΑ
Μπαίνω στο site της disneyland και το μόνο που μπορώ να βγάλω είναι ένα με 89 ευρω για την ημερομηνία που θέλω, ενδεχομένος μόνο αυτό θα υπάρχει.

Ευχαριστώ πολύ:)

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Μπαίνω στο site της disneyland και το μόνο που μπορώ να βγάλω είναι ένα με 89 ευρω για την ημερομηνία που θέλω, ενδεχομένος μόνο αυτό θα υπάρχει.

Ευχαριστώ πολύ:)
δες λίγο εδώ https://www.booktickets.disneylandparis.com/tnsa6/live/shop/A/MAINGBCD/pluto/index.php?vld=1&tduid=669ddeeef6f691770119a0173d7e6ce4&affId=1267925 το 20th Anniversary ticket ισχύει για 6 μήνες από την ημέρα που θα το αγοράσεις και το χρησιμοποιείς έτσι όποτε θέλεις

marakizio85

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΏΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ- ΚΟΥΒΑ
αυτό λέει ότι θα ισχύει μέχρι 7 Νοεμβρίου, εννοεί η προσφορά θα ισχύει μέχρι τότε?

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
αυτό λέει ότι θα ισχύει μέχρι 17 Νοεμβρίου, εννοεί η προσφορά θα ισχύει μέχρι τότε?
Απ' ότι καταλαβαίνω λέει ότι οι τιμές θα είναι αυτές μέχρι τότε ή ότι η προσφορά θα ισχυέι μέχρι τις 17. Το λογικό είναι ότι θα μπορείς να τ χρησιμοποιήσεις τον Ιανουάριο καθώς είναι μέσα στο όριο των 6 μηνών.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Να ρωτησω κατι και γω... 26/12-02/01 τα 260 θεωρουνται καλη τιμη αεροπορικου για Παρισι η να περιμενω;

marakizio85

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΏΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ- ΚΟΥΒΑ
Εγώ έκλεισα 380 για 2 άτομα πάνε έλα με swiss μεσω travelplanet24 sta τέλη Αυγούστου για 30/12 με 04/01, αν περιμένεις θα αυξηθούν δεν θα μειωθούν.....Για ποια εταιρεία κοιτάς? Γιατί easyjet και κάποιες άλλες φθηνές δεν κάνουν πτήσεις για Παρίσι όλο το χρόνο οποτε μην περιμένεις από αυτές για την περίοδο που θες να πας.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Να ρωτησω κατι και γω... 26/12-02/01 τα 260 θεωρουνται καλη τιμη αεροπορικου για Παρισι η να περιμενω;
Να περιμένεις? Όχι να μην περιμένεις. Είναι ήδη Οκτώβριος. Πιο κάτω δε θα πάει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα