• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Πρωτοχρονια 2013 Παρίσι

marakizio85

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΏΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ- ΚΟΥΒΑ
Γενικά το ξενοδοχείο μια χαρά ήταν για τα χρήματα που το κλείσαμε 75 ευρω χωρίς πρωινο, απέναντι ακριβώς είχε ένα μαγαζάκι για πρωινο και το μετρο.Το βράδυ που επιστρεφαμε δεν ένιωθα ανασφάλεια, απλά είχαν στήσει έξω από το ξενοδοχείο στρώματα άστεγοι.....

Γενικά από πρόσβαση ήσασταν καλά? σας βόλεψε το Porte de clichy?
:roll::roll::roll:

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Ε, έχω υπόψη μου κάτι οργανωμένα που, μέσα από το πούλμαν λένε "Θα πάμε τώρα λίγο πιο σιγά, για να δείτε στα αριστερά σας την Παναγία των Παρισίων, η οποία....". Αν το οργανωμένο είναι έτσι (τα περισσότερα ΕΙΝΑΙ έτσι), τότε κανένα ατομικό ταξίδι δεν το φτάνει σε ταχύτητα...
:haha::haha::haha::haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γελάτε γελάτε, αλλά είναι πραγματικό γεγονός, και μάλλον είναι κι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Το έχει πάθει δικός μου άνθρωπος....

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ε, έχω υπόψη μου κάτι οργανωμένα που, μέσα από το πούλμαν λένε "Θα πάμε τώρα λίγο πιο σιγά, για να δείτε στα αριστερά σας την Παναγία των Παρισίων, η οποία....".
Αυτό που λες ονομάζεται πανοραμική ξενάγηση και αναγράφεται εμφανώς στα προγράμματα των οργανωμένων, οπότε είναι κάτι που ο ενημερωμένος πελάτης γνωρίζει εξαρχής προτού καν φύγει για την εκδρομή του.

Γελάτε γελάτε, αλλά είναι πραγματικό γεγονός, και μάλλον είναι κι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Το έχει πάθει δικός μου άνθρωπος....
Αυτό που έπαθε ο φίλος σου είναι ότι δεν ξέρει να διαβάζει το πρόγραμμα που πλήρωσε και γι΄αυτό δεν του φταίει κανένα οργανωμένο.

Πχ:

Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό... ,την Παναγία των Παρισίων... (Πηγή BMI Travel)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα