Γεια σας παιδιά!!!Φέτος το πήρα απόφαση να πραγματοποιήσω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη!Δεν έχω ξαναπάει όπως λέω και στον τίτλο και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.Σκέφτομαι να μείνω 8-10 μέρες.Ποια είναι τα σημαντικότερα μουσεία και αξιοθέατα της πόλης ώστε να ξοδέψω τις μέρες μου εκεί;Από ξενοδοχείο κατέληξα στο Gershwin Hotel αφού είναι στο κέντρο κοντά σε όλα!!
Καλά, συγκεντρωμένα δε θα τα βρείς πουθενά νομίζω...
Πρέπει όμως να διαβάσεις, γιατί τώρα ανοίγεται ακόμη ένα θέμα, που μετά θα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο επόμενοι ταξιδιώτες, όπως εσύ τώρα.
Εγώ θα σου πώ ότι είναι το ΜΕΤ, είναι το ένα είναι το άλλο. Μετά κάποιος θα γράψει κάτι άλλο κλπ οπότε θα γίνει και αυτό ακόμη ένα θέμα που δε θα τα έχει συγκεντρωμένα, καθώς καθένας λέει αυτό που πιστεύει.
Το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις διαβάζοντας μερικές ιστορίες, που εκτός απο αξιοθέατα, θα διαβάσεις και λίγα ακόμη πράγματα που θα θελήσεις να κάνεις (φαγητό, διασκέδαση, ψώνια κλπ).
καλησπερα σε όλους.
τα χριστούγεννα πρόκειτε να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη μαζί με την γυναίκα μου. Θα ήθελα μερικές πληροφορίες για το ταξίδι;
Έχω κάνει αίτηση για μη-μεταναστευτική άδεια, χρειάζεται να έχω μαζί μου κανένα άλλο έγγραφο; πρέπει να δηλώσω πόσα χρήματα θα έχω μαζί μου;
έχουν ίδιες πρίζες με εμάς ή πρέπει να βρω συγκεκριμένους φορτιστές;
ευχαριστώ