kougis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Έκανα αίτηση για ESTA και το αποτέλεσμα θα μου το δώσουν σε 72 ώρες.
Είναι φυσιολογικό ή να ανησυχώ?
Δε ξέρω αν πρέπει να ανησυχείς, εγώ πάντως τον Αύγουστο που έκανα αίτηση μου εγκρίθηκε αμέσως (μόλις πλήρωσα δηλαδή)Έκανα αίτηση για ESTA και το αποτέλεσμα θα μου το δώσουν σε 72 ώρες.
Ρε συ kougis .... Αν είναι δυνατόνΣήμερα την έκανα. Απλά δεν έγραψα ξενοδοχείο γιατι δεν έχω κλείσει ακόμα.
Ήταν προαιρετικό.Ρε συ kougis .... Αν είναι δυνατόν
Δεν το λέω μόνο γιαυτο ! Αλλα σε ενάμιση μήνα ταξίδευεις και δεν έχεις κλείσει ΑΚΟΜΑ ;Ήταν προαιρετικό.
Ταξιδεψα με την τουρκικη,πριν λιγες μερες για Νεα Υορκη.Οταν φτασαμε στο jfk μου δωσαν μια αιτηση να συμπληρωσω,που επρεπε να γραψω στοιχεια μου,λογο ταξιδιου,που θα μεινω,και αν εχω πανω απο 10000 δολ.αφου παρεδωσα αιτηση στον τελωνειακο με ρωτησε κανα 2 πραγματα κοιταξε esta,με φωτογραφισε και αυτο ηταν.Παντως την esta και διευθυνση παραμονης την ζητησαν και στο τσεκ-ιν της τουρκικης και στον ελεγχο διαβατηριων πριν την επιβιβαση στο αεροπλανο απο κων/πολη για νεα υορκη.Αρα και να μην σε ρωτανε,πρεπει να τα γραψεις και την esta πρεπει να την εχεις.Και μένα ποτε δε με ρώτησαν το παραμικρό !
Μη σου πω ότι ούτε με κοιταξαν καν
Εκει εμενα περσυ,φανταστικο ξενοδοχειο σε 5 λεπτα εισαι times square στην ευθεια.Εισαι στην τελεια περιοχη ,διπλα εχει αρκετα καφε για πρωινο. Επισης εισαι πολυ κοντα σε ολα.Καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!!!!ξερεις κανεις τιποτα για το ROOSEVELT HOTEL;
Και κατι ακομα φιλοι μου.Ειμαι τωρα στο Οχαιο και την αλλη βδομαδα,θα παμε για 2 μερες Νεα Υορκη,θα ηθελα να μου κανετε μια προταση,πως σε 1 μερα θα μπορουσα,περπατωντας να δω,εξωτερικα, τα κυριοτερα σημεια(κτηρια-περιοχες)στο Μανχαταν.Δηλαδη μια διαδρομη που θα τα καλυπτει.Αν υπαρχει κατι ηδη σε φορουμ,θα με ευχαριστουσε να μου το υποδειξετε!Σας ευχαριστω εκ των προτερων:xmas_biggrin: