CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Αυτό πάλι...που το πας;
καλα, φαινεται υπεροχο!!και που να το βρω τωρα... πες μας τουλαχιστον απο τι αποτελειται!Να και τα Σπέτσλε που σας έλεγα παραπάνω....
Τα γλυκα ειναι με μηλο και κανελα και την ιδια βαση με τα αλμυρα (νομιζω ειναι Rahm η Quark). Πολυ νοστιμα!Ά, έχουν και στο Βορρά FlammeKuchen? Είχα την εντύπωση ότι ήταν τοπική σπεσιαλιτέ του Baden-Wurttermberg και της γειτονικής Alsace μόνο (και τα ήξερα και αλμυρά μόνο)!
Ως ιδρυτής του γκρουπ ζητώ ταπεινά συγγνώμη, αλλά δεν είχα αντιληφθεί την λατρεία σου για τη Γερμανία .Μολις τωρα ανακαλυψα το γκρουπ! Ντροπη σας, επρεπε να μου κανετε ειδικη προσκληση και να με ανακηρυξετε επιτιμο μελος, αφου ειμαι καθηγητρια γερμανικων και εχω παει απειρες φορες Γερμανια, σχεδον σε ολη τη χωρα! Νομιζω οτι οσοι παιζουν στο "που ειναι στον κοσμο" εχουν καταλαβει τη λατρεια μου! Θα χαρω να δωσω πληροφοριες σε οποιον χρειαστει! Αχ, ειμαι τοσο χαρουμενη που επιτελους εχουμε και εμεις το γκρουπακι μας!
Εχεις απολυτο δικιο. Ας ανοιξω λοιπον μερικα θεματα που εχω στο μυαλο μου!Ως ιδρυτής του γκρουπ ζητώ ταπεινά συγγνώμη, αλλά δεν είχα αντιληφθεί την λατρεία σου για τη Γερμανία .
Και μια γενική παρατήρηση, τα τελευταία μηνύματα είναι εκτός θέματος. Εδώ είπαμε να κάνουμε μια πρώτη επαφή και όχι να γράψουμε ό, τι θέλουμε για τη Γερμανία.
Παρακαλώ όποιος θέλει να δώσει πληροφορίες για φαγητά και εστιατόρια να ανοίξει νέο θέμα, ώστε να μη χάνονται οι πληροφορίες.
Thanks!
ανοιγω μονο για γερμανικα εστιατορια axinos να μη συμπεσουμεΕχεις απολυτο δικιο. Ας ανοιξω λοιπον μερικα θεματα που εχω στο μυαλο μου!