Τι εννοείς αργά ; Αν δώσω τα 350 που λέει το air tickets θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.Ενδεχωμενως να τα βρεις στη φαντασια αυτου που το ανεφερε... Το ξαναλεω, ειναι παρα πολυ αργα για να κλεισεις τωρα για Αυγουστο.
Τι εννοείς αργά ; Αν δώσω τα 350 που λέει το air tickets θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.Ενδεχωμενως να τα βρεις στη φαντασια αυτου που το ανεφερε... Το ξαναλεω, ειναι παρα πολυ αργα για να κλεισεις τωρα για Αυγουστο.
Αν δε σε ενοχλει να δωσεις 350 για κατι που συνηθως το βρισκεις με το 1/3 της τιμης, η να πληρωσεις χρυσα τα ξενοδοχεια....aris17561 said:Τι εννοείς αργά ; Αν δώσω τα 350 που λέει το air tickets θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Τι εννοείς αργά ; Αν δώσω τα 350 που λέει το air tickets θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Όκ θα το κοιτάξω . Οργανωμένα μπορώ να βρω στο σάιτ που προαναφέρθηκε η έχετε και άλλες προτάσεις ; Ρωτάω γιατί είμαι έξω και δεν έχω καταφέρει να ανοίξω το λινκ μέσω του κινητού .Σωστά στα λέει ο Μέγιστος !!!!!!!
Για last minute ταξίδια υπάρχουν και τα οργανωμένα πακέτα των γραφείων
Σου εξασφαλίζουν φθηνό πακέτο αεροπορικό + διαμονή και απο εκεί και μετά κάνετε το πρόγραμμα σας.
το δωρεάν εισιτήριο το κρατάς για επόμενο ταξίδι .
Δεν μπορω να πω αν ειναι καλη επιλογη. Οτι πει ο Μακηςλοιπόν έχουμε και λέμε.θέλω ένα μέρος στην ευρώπη,που να έχει σχετικά καλό καιρό,επίσης να είναι ιδανικό για κάποιον που ταξιδεύει μόνος του,μιας και θα είμαι μόνη δεν υπάρχει παρέα να με ακολουθήσει.όσο για το κόστος δεν είμαι η κόρη του Βαρδινογιάννη οπότε ας μη ξεφύγει από αυτή την άποψη,να προσθέσω ότι τα μοναδικά ταξίδια που έχω κάνει είναι στη ευρώπη και είναι στο Λονδίνο,Μαδρίτη και Ρώμη.τι λέτε ας πούμε για Βαρκελώνη καλοκαίρι?είναι καλή επίλογή?
Ναι...μην αποφασισουμε τιποτα μεχρι να μας πει ο Μακης...Πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη.Να περιμενουμε ομως τον Μακη..και τους υπολοιπους να πουν την γνωμη τους...αφου η κυρια ANNA-PANOS κραταει μουτρα!!
αμαν πια!αμα το λεει ο Μακης...