Όκ καλο ακούγεται γενικά . Η Πράγα είναι και καλοκαρινος προορισμός ; Έχει αξιοθέατα και πράγματα να κάνουμε ;τι αξίζει γενικότερα στην Πράγα ;Γνώμη μου είναι αν αποφασίσετε να πάτε διακοπές Αυγουστο και εξωτερικό, να αφήσετε το θέμα θάλασσα (εκτός αν κάνατε οδικό ταξίδι πχ Δυτικά Βαλκάνια το οποίο και θα πρότεινα). Αν πάλι θέλετε αεροπορικό ταξίδι, γιατί δεν κοιτάτε προς Πράγα Βουδαπέστη και γενικώς προορισμούς που ναι μεν μπορεί το αεροπορικό να βγει 300+, αλλά τουλάχιστον τα ξενοδοχεία και η ζωή είναι σε νορμάλ τιμές. Εγώ θα έβρισκα ένα σχετικα φτηνό εισητήριο και μετά θα έχτιζα το ταξίδι μου
Μπορείτε να μου πείτε κανένα σάιτ για Αεροπορικά εισιτήρια γιατι στο air tickets βλέπω τιμές γύρω στα 350-400Και η Βουδαπέστη είναι πολύ ωραία και έχει και ωραία υπαίθρια και μη λουτρά για το.....καλοκαιρινό της υπόθεσης. Ψάξε εδώ και θα βρεις πολλές ιστορίες και πληροφορίες και για τις 2 πολεις (και υπάρχουν και για τις 2 αεροπορικά για Αυγουστο με κάτω απο 300 ευρώ)
είναι καλύτερες απο τις Μαγιόρκα !!!!!!!!!!!Τι έχουν οι θάλασσες της Λούτσας;
TravelHippo – Ταξιδιωτικές προσφορές, αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, ταξιδιωτικά άρθραΜπορείτε να μου πείτε κανένα σάιτ για Αεροπορικά εισιτήρια γιατι στο air tickets βλέπω τιμές γύρω στα 350-400
Ενδεχωμενως να τα βρεις στη φαντασια αυτου που το ανεφερε... Το ξαναλεω, ειναι παρα πολυ αργα για να κλεισεις τωρα για Αυγουστο.aris17561 said:Ευχαριστω πολυ για το σάιτ . Η ερώτηση ετέθη γιατι παραπάνω αναφερθη ότι για Πράγα Βουδαπέστη θα βρω με κάτω απο 300 . Οπότε ήθελα να μάθω που θα μπορούσα να τα βρω αυτα τα εισιτήρια .