• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Προτασεις για aγορα Gps

Doug

Member
Διαβαζοντας το φορουμ της ngi συμπαιρενω πως το destinator πρεπει να ειναι το καλυτερο για Ελλαδα.Εκτος συνορων δεν πρεπει να λεει και πολλα! Το καλο οτι σου δινει δωρεαν αναβασμιση 2 φορες το χρονο.

giotamike

Member
Επόμενο Ταξίδι
USA
Και εκτός συνορων το Desti είναι πολύ καλό, ιδιαίτερα μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Το destinator είναι πρόγραμμα πλοήγησης. Με τις αναβαθμίσεις του destinator (πχ από 6 σε 7) δεν αναβαθμίζονται οι χάρτες αλλά το ίδιο το πρόγραμμα. Η ποιότητα των χαρτών και οι αναβαθμίσεις τους εξαρτώνται από το υλικό που παρέχει η εταιρία με την οποία έχει κάνει συνεργασία η Destinator Tecnologies. Για κάθε χώρα ο συνεργάτης είναι διαφορετικός. Για την Ελλάδα είναι η ngi, η οποία νομίζω ότι παρέχει τους καλύτερους χάρτες που κυκλοφορούν σε συστήματα πλοήγησης για τη χώρα μας και με συχνές αναβαθμίσεις.

Αυτό σημαίνει ότι για άλλες χώρες, μπορεί το destinator να μη διαθέτει τους καλύτερους χάρτες, αλλά κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης (πχ το TomTom). Βέβαια και εγώ και ένας φίλος που χρησιμοποιήσαμε το dest έξω (σε Ιταλία και Αυστρία) μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Επίσης, αν το TiBO ή όποιο μηχανάκι πάρεις είναι pocket pc, μπορείς να βάλεις και άλλα προγράμματα πλοήγησης πάνω και να επιλέγεις πιο θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με τη χώρα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχω την εντύπωση πως για την Ευρώπη που το θέλεις δε θα μείνεις ανικανοποίητος από το Destinator τελικά. :)

Doug

Member
Θα βγω αυριο για μια ερευνα αγορας!Ισως στα καταστηματα σου επιτρεπουν να το 'δουλεψεις' και λιγο!
Παντως το blaupunkt που αναφερθηκα στην αρχη το lucca 5.2 o φιλος μου μου το δινει 3 κατοσταρικα σχεδον μιση τιμη απο το e-shop δηλαδη!Δεν λεει ομως τιποτα για destinator,tomtom ή dest!Ουτε που καταλαβα τη χρησιμποποιει!Kατι για χαρτες της Navteq πηρε το ματι μου.(οχι οτι ξερω τι ειναι η Navteq...)
Για ριξτε του μια ματια εσεις που γνωριζετε και περιμενω αποψεις!
Αν δωσω μεχρι 300Ε παντως ειναι καλη τιμη!

giotamike

Member
Επόμενο Ταξίδι
USA
Το βασικότερο είναι το λειτουργικό (Destinator,i-go κλπ) και μετά το hardware.

Προσωπική πρόταση, πάρε κάτι που να έχει Destinator. Είναι ευκολο στο χειρισμό χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις στο σχεδιασμό των χαρτών.

Doug

Member
Απο οτι βλεπω ολοι το destinator μου προτεινεται!
Αυριο θα τα δω απο κοντα!

Doug

Member
H ωρα εχει παει 5+, σε δυομιση ωρες παω για δουλεια κ εγω ψαχνω για gps στο ιντερνετ..........
Αnyway! τι λετε για αυτο http://www.multistore.gr/shop/product_info.php?products_id=3438&ref=pathfinder
μου φαινεται πολυ καλη προσφορα αλλα ο επεξεργαστης του ειναι 300αρης σε σχεση με τα περισσοτερα που εχουν 400αρη.
Λετε να εχω προβλημα?Να μου λεει 'στριψε αριστερα' ενω θα επρεπε να χω στριψει στον προηγουμενο δρομο?:haha:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλό φαίνεται. Εγώ έλεγα πως θα είχες ψωνίσει ήδη :D

Doug

Member
Καλό φαίνεται. Εγώ έλεγα πως θα είχες ψωνίσει ήδη :D
Mπαααα!
Λεω να το ψαξω καλα το θεμα, να μην παρω κατι και το μετανιωσω!
Γραφτηκα και στο φορουμ της ngi και με βοηθανε και απο κει.
Πιστευω εντος εβδομαδος να τελειωνω με το θεμα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom