Επίσης να βάλω στο "παιχνίδι" και Λάρισα, Τρίκαλα
Αν το σκέφτεσαι για Τρίκαλα, έχω πάει τριήμερο σχετικά πρόσφατα και υπάρχουν μερικές πληροφορίες για διαμονή και φαγητό στην ιστορία μου: Μακριά από ποτό / σαν θα πας στο ... Ροπωτό!
Επίσης να βάλω στο "παιχνίδι" και Λάρισα, Τρίκαλα
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το διαβάσω μετά τη δουλειά ώστε να έχουμε και μια εναλλακτική επιπλέον.Αν το σκέφτεσαι για Τρίκαλα, έχω πάει τριήμερο σχετικά πρόσφατα και υπάρχουν μερικές πληροφορίες για διαμονή και φαγητό στην ιστορία μου: Μακριά από ποτό / σαν θα πας στο ... Ροπωτό!
Προ πανδημίας που είχα πάει ΣΤΟ τριήμερο την είχα βρει πολύ ήσυχη. Κάποια μαγαζιά ήταν και κλειστά. Μάλλον πολλοί λείπετεόπως και η Θεσσαλονίκη φυσικά αν και τα τελευταία χρόνια πάντα λείπω αυτό το τριήμερο. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για μαζεμένες αργίες θα φέρει στην πόλη και στα μαγαζιά της πολύ κόσμο με ότι σημαίνει αυτό.
Ναι κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ. Είχαμε πάει το Πάσχα του 17 ή του 18 και σχετικά δεν είχε πολύ κόσμο. Βέβαια και στις Απόκριες του 19 που πήγαμε, ναι μεν είχε πολύ κόσμο, αλλά ήταν πολύ άνετα (τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που φανταζόμουν). Γενικά η Πάτρα μας αρέσει πολύ και για αυτό και τη σκεφτόμαστε και από ό,τι βλέπω θα έχει και πολύ καλό καιρό.Πατρα! Λογω του δεν ειναι πολυ τουριστικος προορισμος σε περιοδους εκτος Καρναβαλιου και προσφερει πολλες επιλογες καταλυμματων, θα βρεις ευκολα δωματιο. Επισης εχει ζωη και κινηση χωρις να γινεται της μουρλης οπως γινεται αντιστοιχα στην Θεσσαλονικη το συγκεκριμενο 3μερο.
Τελος, αποτελει καλη βαση για εκδρομες, οπως: Καλαβρυτα, Ναυπακτο, ακομα και Αρχαια Ολυμπια.
Αν αναφέρεσαι στο 2019 ήμουν και εγώ και εκτός από το μεσημέρι στις 28 Οκτωβρίου, ποτέ άλλοτε δεν είχαμε πρόβλημα να εξυπηρετηθούμε.Προ πανδημίας που είχα πάει ΣΤΟ τριήμερο την είχα βρει πολύ ήσυχη. Κάποια μαγαζιά ήταν και κλειστά. Μάλλον πολλοί λείπετε
Ευκαιρία ψάχνουν ορισμένοι τύποι με το που βρούνε τριήμερο να την κοπανήσουν. Τι να πεις, ασυνείδητοι...Μάλλον πολλοί λείπετε
Βρήκες μαγαζί εστιατόριο ή μπαρ κλειστό στο πιο hot τριήμερο στη Θεσσαλονίκη;Προ πανδημίας που είχα πάει ΣΤΟ τριήμερο την είχα βρει πολύ ήσυχη. Κάποια μαγαζιά ήταν και κλειστά. Μάλλον πολλοί λείπετε