Καλημέρες σε όλους. Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους σας. Το site είναι καταπληκτικό. Θέλω να ξεκινήσω τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Μάρτιος έως τέλη Μαΐου ανάλογα με τον προορισμό. Θα ήθελα τις προτάσεις σας βάση των εμπειριών που έχετε. Τα μέρη που έχω επισκεφτεί είναι Λονδίνο, Μιντλεσμπρο, Εδιμβούργο, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, Βουκουρέστι και Σαρμ Ελ Σέιχ. Θα μου άρεσε να κάνω τα μπάνια μου, να πάω δηλαδή σε ένα μέρος που να έχεις υψηλές θερμοκρασίες και πανέμορφες παραλίες, χωρίς όμως να αποκλείω τους υπόλοιπους προορισμούς. Το budget κυμαίνεται στα 1000 ευρώ για 2 άτομα (αεροπορικά + φόροι + διαμονή). Όπως ήδη σας είπα προτιμώ ή μάλλον ονειρεύομαι κάποια στιγμή να πάω σε ενα εξωτικό μέρος αλλά μάλλον δεν θα καταφέρω ποτέ να πραγματοποιήσω το όνειρο μου λόγω κόστους. Πανάκριβα τα εξωτικά μέρη . Εκτός αν κάποιος από εσάς έχει ανακαλύψει κάποιον επίγειο, low budget, παράδεισο! :xmas_mrgreen:. Anyway, πέρα από τα γαλαζοπράσινα νερά και τους φοίνικες, μου αρέσουν τα κάστρα, τα δάση, το περπάτημα και το καλό φαγητό! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας κι εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ευημερία σε όλους τους τομείς!