• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για ταξίδι!

Valerov

New Member
Καλημέρες σε όλους. Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους σας. Το site είναι καταπληκτικό. Θέλω να ξεκινήσω τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Μάρτιος έως τέλη Μαΐου ανάλογα με τον προορισμό. Θα ήθελα τις προτάσεις σας βάση των εμπειριών που έχετε. Τα μέρη που έχω επισκεφτεί είναι Λονδίνο, Μιντλεσμπρο, Εδιμβούργο, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, Βουκουρέστι και Σαρμ Ελ Σέιχ. Θα μου άρεσε να κάνω τα μπάνια μου, να πάω δηλαδή σε ένα μέρος που να έχεις υψηλές θερμοκρασίες και πανέμορφες παραλίες, χωρίς όμως να αποκλείω τους υπόλοιπους προορισμούς. Το budget κυμαίνεται στα 1000 ευρώ για 2 άτομα (αεροπορικά + φόροι + διαμονή). Όπως ήδη σας είπα προτιμώ ή μάλλον ονειρεύομαι κάποια στιγμή να πάω σε ενα εξωτικό μέρος αλλά μάλλον δεν θα καταφέρω ποτέ να πραγματοποιήσω το όνειρο μου λόγω κόστους. Πανάκριβα τα εξωτικά μέρη :(. Εκτός αν κάποιος από εσάς έχει ανακαλύψει κάποιον επίγειο, low budget, παράδεισο! :xmas_mrgreen:. Anyway, πέρα από τα γαλαζοπράσινα νερά και τους φοίνικες, μου αρέσουν τα κάστρα, τα δάση, το περπάτημα και το καλό φαγητό! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας κι εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ευημερία σε όλους τους τομείς!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για ριξε μια ματια στα πρακτορεια για Τυνησια.

alma

Member
Καλημέρες σε όλους. Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους σας. Το site είναι καταπληκτικό. Θέλω να ξεκινήσω τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Μάρτιος έως τέλη Μαΐου ανάλογα με τον προορισμό. Θα ήθελα τις προτάσεις σας βάση των εμπειριών που έχετε. Τα μέρη που έχω επισκεφτεί είναι Λονδίνο, Μιντλεσμπρο, Εδιμβούργο, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, Βουκουρέστι και Σαρμ Ελ Σέιχ. Θα μου άρεσε να κάνω τα μπάνια μου, να πάω δηλαδή σε ένα μέρος που να έχεις υψηλές θερμοκρασίες και πανέμορφες παραλίες, χωρίς όμως να αποκλείω τους υπόλοιπους προορισμούς. Το budget κυμαίνεται στα 1000 ευρώ για 2 άτομα (αεροπορικά + φόροι + διαμονή). Όπως ήδη σας είπα προτιμώ ή μάλλον ονειρεύομαι κάποια στιγμή να πάω σε ενα εξωτικό μέρος αλλά μάλλον δεν θα καταφέρω ποτέ να πραγματοποιήσω το όνειρο μου λόγω κόστους. Πανάκριβα τα εξωτικά μέρη :(. Εκτός αν κάποιος από εσάς έχει ανακαλύψει κάποιον επίγειο, low budget, παράδεισο! :xmas_mrgreen:. Anyway, πέρα από τα γαλαζοπράσινα νερά και τους φοίνικες, μου αρέσουν τα κάστρα, τα δάση, το περπάτημα και το καλό φαγητό! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας κι εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ευημερία σε όλους τους τομείς!

Αν βάλεις και κάτι παραπάνω(ή μείνεις λίγες μέρες 3-4),κοίτα Πόρτο Σάντο σε συνδιασμό με Μαδέιρα.Το Πόρτο Σάντο φημίζεται για την 7 περίπου χιλιομέτρων αμμώδη παραλία του και η Μαδέιρα για τη φύση της.Έτσι συνδιάζεις το κολύμπι με τα δάση και το περπάτημα που σου αρέσουν.:xmas_biggrin:Αν βάλεις κάτι παραπάνω,γύρω στα 1500 τα δύο άτομα,μένεις 5-6 μέρες σε καλό ξενοδοχείο.Με αυτά τα χρήματα που λες δεν υπάρχουν και πολλοί "εξωτικοί" προορισμοί....

Καλή χρονιά και καλά να περάσετε όπου πάτε τελικά.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αν το budget των 1000 ευρώ αφορά και τα δύο άτομα φοβάμαι ότι για την περίοδο που επιθυμείς δεν μπορείς να ονειρεύεσαι εξωτικές παραλίες. Θα μπορούσες να καλύψεις ένα ακριβό αεροπορικό πιθανόν αλλά με τρομερές εκπτώσεις στην διαμονή. Στη θέση σου θα έκανα couchsurfing

paefstra

Member
Τσεκάροντας την Easyjet για μέσα Απριλίου είδα ότι μπορείς να κλείσεις με περίπου 100 ευρώ το άτομο Αθήνα- Λονδίνο. Από κει με την ίδια εταιρεία μπορείς με περίπου 150 ευρώ να κλείσεις το Λονδίνο- Μαρόκο. Με 500 ευρώ δηλαδή εισιτήρια για 2 άτομα. Μένουν κι άλλα 500 για διαμονή. Δεν ξέρω αν η χώρα αυτή είναι στα ενδιαφέροντά σου αλλά είναι μια φθηνή "εξωτική" εκδοχή.
Κάπου εκεί οι τιμές και για Μάιο, απ' ό,τι βλέπω

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Ξερω ότι από Μαδρίτη και Βαρκελώνη πετάει η ryanair για Τενερίφη....

απο εκεί και πέρα, μπορείς να δοκιμάσεις από το σαητ της easy jet, βλέποντας όλους τους προορισμούς αρχικά και επιλέγοντας αυτούς που προτιμάς (πάει και Μαρόκο και Αίγυπτο και Μάλτα, ας πούμε) και μετά να δεις από ποια χώρα πρέπει να περάσεις για να φθάσεις εκεί οικονομικά!

Πάντως, αν θες για Μάρτιο - Μαίο, ψαξε και κλείσε τώρα που ειναι νωρις!!!!

Traveller

Member
Ότι νάναι...Τι δουλειά έχει βρε πουλάκι μου η Easy με την Μάλτα και την Αίγυπτο? Υπάρχουν απευθείας οικονομικότατες πτήσεις για εκεί από Ελλάδα... τι ιστορίες του λες του ανθρώπου και τον μπερδευεις...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ξερω ότι από Μαδρίτη και Βαρκελώνη πετάει η ryanair για Τενερίφη....

απο εκεί και πέρα, μπορείς να δοκιμάσεις από το σαητ της easy jet, βλέποντας όλους τους προορισμούς αρχικά και επιλέγοντας αυτούς που προτιμάς (πάει και Μαρόκο και Αίγυπτο και Μάλτα, ας πούμε) και μετά να δεις από ποια χώρα πρέπει να περάσεις για να φθάσεις εκεί οικονομικά!

Πάντως, αν θες για Μάρτιο - Μαίο, ψαξε και κλείσε τώρα που ειναι νωρις!!!!
Mε 120 πας Μάλτα απευθείας, πήγαινε-έλα, με κανονική εταιρεία (όχι loco).

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ίσως να έχει καλές θερμοκρασίες η Μάλτα, αλλά από παραλίες μηδέν εις το πηλίκον
Αφού σαν προτεραιότητα είναι τα μπάνια και η ζέστη αλλού πρέπει να προσανατολιστεί

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ωραία είναι η Μάλτα και γραφική, και φθηνή. Οι παραλίες της όμως είναι χάλια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom