• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για ταξίδι!

Valerov

New Member
Καλησπέρα και πάλι. Παιδιά δεν είμαι απο τον Άρη...ξέρω οτι με 1000 ευρώ δεν πάνε καραιβική 2 άτομα. Ίσως δεν διατύπωσα σωστά αυτό που εννοούσα. Μιλάω για προορισμούς που ίσως δεν ειναι πολύ γνωστοί αλλά προσφέρουν ήλιο θάλασα κ.λ.π. π.χ το σαρμ ελ σειχ μπορεί να μην είναι εξωτικός προορισμός αλλά σου προσφέρει ήλιο, υψηλές θερμοκρασίες και νερά στα οποία βουτάς και χαζεύεις. Και είναι και χώμα οι τιμές. Αντίστοιχα μέρη ψάχνω. Αν δεν υπάρχουν, τότε θα στραφώ σε ευρωπαικούς προορισμούς! Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες! Απλά θέλω να ξεφύγω απο τα κλασσικά...παρίσι βερολίνο λονδίνο ρώμη! Συγνώμη αν σας μπέρδεψα!

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
ρε παιδια, εγω μίλησα για easy, κάνοντας κάποιες αναζητήσεις τυχαία. Χωρις loco μου εβγαλε 200 ευρω φθηνοτερη πτηση, με easy πήγαινε γυρω στα 120.

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
εχετε δικιο! εβαλα τυχαία 3-10/5 και μου εβγαλε με air malta απ'ευθειας 131 ευρω! Τον προορισμό αυτόν τον πρότεινα επειδή είπε ο φίλος μας για κάστρα και περπάτημα, όχι σαν εξωτικό προορισμό για τις παραλίες!

Εξωτικό συνεχίζω να λέω για Μαρόκο ή Κανάρια

Valerov

New Member
εχετε δικιο! εβαλα τυχαία 3-10/5 και μου εβγαλε με air malta απ'ευθειας 131 ευρω! Τον προορισμό αυτόν τον πρότεινα επειδή είπε ο φίλος μας για κάστρα και περπάτημα, όχι σαν εξωτικό προορισμό για τις παραλίες!

Εξωτικό συνεχίζω να λέω για Μαρόκο ή Κανάρια

Πιό site σου έβγαλε 130 ευρώ απ'ευθείας?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom