• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για προορισμό για τα επόμενα Χριστούγεννα

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
τι λές παιδάκι μου !!!!
και βέβαια δεν φτάνουν!! εδώ πήγα 17 μέρες κάθε δύο μέρες έπαιρνα εσωτερική πτήση γιατί οι αποστάσεις ειναι τεράστιες και πάλι την τύφλα μου είδα!!
και δεν μου λές και το άλλο θα φας ένα σωρό χρήματα να πας,θα την παλέψεις να δείς τροχάδην δυο πράματα σαν σε ταινία να ταξιδεψεις τέσσερις μέρες στο σύνολο,να συνέλθεις απο το jet lung κλπ...
ρε μπας και είσαι κολητός του elgeo που το κανε μονοήμερη?????:D

ΥΓ ακου τουλάχιστον τον yorgo που ειναι ο μόνος που τοποθετήθηκε σωστά..

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
τι λές παιδάκι μου !!!!
και βέβαια δεν φτάνουν!! εδώ πήγα 17 μέρες κάθε δύο μέρες έπαιρνα εσωτερική πτήση γιατί οι αποστάσεις ειναι τεράστιες και πάλι την τύφλα μου είδα!!
και δεν μου λές και το άλλο θα φας ένα σωρό χρήματα να πας,θα την παλέψεις να δείς τροχάδην δυο πράματα σαν σε ταινία να ταξιδεψεις τέσσερις μέρες στο σύνολο,να συνέλθεις απο το jet lung κλπ...
ρε μπας και είσαι κολητός του elgeo που το κανε μονοήμερη?????:D

ΥΓ ακου τουλάχιστον τον yorgo που ειναι ο μόνος που τοποθετήθηκε σωστά..
Η ταλαιπωρία δεν με απασχολεί. Και στο κάτω-κάτω, μου φτάνουν και τα λίγα που θα δω, αρκεί να πάω κάπου όμορφα. Εξάλλου, δεν με εμποδίζει κανείς να ξαναπάω.
Ο Γιώργος μου προτείνει προορισμούς που δεν μπορώ να επιλέξω, δυστυχώς, όπως έγραψα παραπάνω. Διαφορετικά, θα ήμουν ήδη στη Σρι Λανκα, που θέλω πολύ να δω...
Λοιπόν, όπως πάει το πράγμα, με βλέπω να κάνω Χριστούγεννα στη Σκουληκαριά Άρτης... τα νεύρα μου.
Και όσο μου τη δίνει να κανονίζω μήνες πριν για ένα ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί μήνες μετά... γκρρρ!

varioAthens

Member
Μήπως να άλλαζες παρέα??? :roll: :bleh:
Πέραν της πλάκας, με τις μέρες που διαθέτεις τα μακρυνά ταξίδια μάλλον πρέπει να τα ξεχάσεις... Κανά Μαρόκο ίσως??? :roll:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Από αυτές που λες, το Ιράν είναι πολύ φτηνό και σε 9 μερούλες παίρνετε μια καλή ιδέα από αρχιτεκτονική, θεοκρατία, αρχαιολογία κι επανάσταση. Not bad.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Εγω ,γιατι είχα την εντυπωση οτι δεν εχει καλο καιρο στη σρι-λανκα?οτι βρεχει? και πως γινεται σταση Ιορδανια?? Με ποια εταιρια?:roll:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ωραία, λοιπόν....
ξεκίνα να μελετάς δύο προορισμους απο αυτούς που θέλουν και οι φίλοι σου..
οχι έναν αλλα δύο!! καταλαβαίνεις τι εννοώ να τους έχεις απο κοντά...και κατα νού.
μετά παρακολούθα τα γεγονοτα εννοώ εισιτήρια-ευκαιρίες κλπ...
δύο μήνες πρίν έχοντας ζυγίσει τα υπερ η κατά χτύπα τα εισιτήρια και δίνε του..
αυτο θα έκανα στην θέση σου..
τώρα άν επιμένεις πήγαινε βιρμανία..μετά μη μου κλαίγεσαι πως δεν πρόλαβες να δεις την inle...
για δές το ουζμπεκιστάν...και το ιράν γουσταρίζω πολύ..

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Νοτια Αφρικη? Κειπ Ταουν?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγω ,γιατι είχα την εντυπωση οτι δεν εχει καλο καιρο στη σρι-λανκα?οτι βρεχει? και πως γινεται σταση Ιορδανια?? Με ποια εταιρια?:roll:
Ε, με τη Jordanian.

Όσο για τις βροχές:
Best time to travel to Sri Lanka is between the main rainy seasons. The period from November to April is the driest season on the south west coast and up in the hills. Here, some of the best beaches and many other places of tourist interest are located. Therefore, period between November and April is the best time to visit this region and this period is also considered as tourist season in Srilanka. May to September is the best time to visit east coast, as it is dry during this period. Hence, Sri Lanka is round-the-year destination-there is always a good time to visit at least some part of the country.

Best Time to Visit Sri Lanka - Best Time to Travel Sri Lanka - Best Season to Visit Srilanka

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Οχι, βρε, μια χαρα καλοκαιρινος ειναι ο καιρος τα Χριστουγεννα στη Σρι Λανκα και σαν προορισμος εξοχος αλλα αν εχουν ξαναπαει οι φιλοι του...
Ο Γιωργος εννοει μαλλον την Royal Jordanian που εχει οικονομικες πτησεις και πεταει Colombo αλλα εγω δε θα την εκαιγα την Ιορδανια με ενα stop over.

Ωπ, με προλαβε..

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Βγαινει πολυ ακριβα ομως.... Μια ημερομηνια που κοιταξα μεσα στα Χιστουγεννα 1800 ευρω!:shock:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Βγαινει πολυ ακριβα ομως.... Μια ημερομηνια που κοιταξα μεσα στα Χιστουγεννα 1800 ευρω!:shock:
meli νομίζω οτι ειναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε τιμές για οπουδήποτε τον δεκεβριο..σίγουρα θα διαμορφωθούν έως τότε προς τα κάτω i guess..

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ρενατα μου,γιατι το λες αυτο???:roll:
Χριστουγεννα ειναι η πιο high season. Εγω νομιζω οτι μονο προς τα πανω θα δουμε τις τιμες. Θα φευγουν τα οικονομικα και θα μενουν τα business.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom