Καλησπέρα. Παρότι μένω στην Σαντορίνη δεν είχε τύχει να πάω στην Σίκινο Πότε...Καλημέρα και καλωσήρθες στην παρέα!
Η δική μου πρόταση είναι η Αμοργός.
Είναι πανέμορφη με ωραία τοπία στις παραλίες και υπέροχη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.
Επίσης έχει μονοπάτια για πεζοπορία αν και δεν τα έχω κάνει για να σε κατατοπίσω.
Είναι ένα μεγάλο νησί και εφόσον θέλετε ήσυχες διακοπές μπορεί να σας καλύψει από μόνο του.
Όμως αν έχετε επιπλέον μέρες μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιο άλλο.
Τα Κουφονήσια είναι η τοπ επιλογή για παραλίες αλλά έχουν γίνει κοσμικά και πανάκριβα.
Τώρα σε ότι αφορά τον οινοτουρισμό ως λάτρης του κρασιού θα είμαι απόλυτη και θα σου πω ότι ένας είναι ο προορισμός στις Κυκλάδες: η Σαντορίνη.
Ο πιο παλιός αμπελώνας της Ελλάδας με ποικιλίες που είναι περιζήτητες σε όλο το κόσμο.
Και οινοποιεία με κάναβες & υπόσκαφα, ένα μοναδικό φαινόμενο!
Θα έλεγα να μην την αποκλείσεις. Αλλά να μείνεις εκτός των δύο κέντρων (Φηρά & Οία).
Βεβαίως και θα πας ένα βράδυ να θαυμάσεις τη καλντέρα γιατί δεν υπάρχει όμοιά της πουθενά.
Τέλος για υπέροχες παραλίες η Μήλος είναι νούμερο 1 αλλά θα τη συνδυάσεις με την υπέροχη μικρούλα Κίμωλο που έχει εξαιρετικές παραλίες και μια ομάδα τους "Κιμωλίστες" που διοργανώνουν πολιτιστικά δρώμενα!
Πήγα την τελευταία εβδομάδα και πραγματικά μαγευτηκα από την ομορφιά της και από τους κατοίκους της .
Καταπληκτικό μέρος για ήσυχες διακοπές κατά τη γνώμη μου