Το αντίθετο εννοούσα.Μήπως έχει πολύ λίγο κόσμο και είναι ερημιά.Αλλά δεν νομίζω.Ευχαριστώ fotast, πιστεύω δε θα έχει πολύ κόσμο αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα δείξει.
Μπορει και να βρεις ένα δρομολόγιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πρόβλημα.Τα μόνα που έχω βρει είναι ξημερώματα. Καμία φυσιολογική ώρα να περιμένω ή δύσκολα;
Αν βρεις και διαμονή στο μπάτζετ σου γιατί όχι. Ίσως να είναι καλή ευκαιρία που θα είναι πολύ πιο δύσκολη υπό άλλες συνθήκες.Μύκονος αξίζει ένα τετραήμερο τι λέτε; Έχω βρει αεροπορικά από Θεσσαλονίκη για τέλος Ιουνίου αρκετά φτηνά και το σκέφτομαι.
Ακριβώς όπως τα λέει ο @psilos3 είναι. Το νησί έχει προσαρμοστεί σε αυτά τα ωράρια. Και οι ιδιοκτήτες των δωματίων επίσης. Να φανταστείς την ώρα που φτάσαμε στο λιμάνι της Ανάφης μας περίμενε το λεωφορείο για να μας ανεβασει στην χώρα!!με τη διαμονή πως το κάνατε;
Τα ενδοκυκλαδικά πότε να τα περιμένω ;https://ellinikiaktoploia.net/sto-a...3-fores-tin-ebdomada-tin-ikaria-kai-tin-samo/
Υπάρχουν βέβαια και τα ενδουκυκλαδικά που συνήθως ξεκινούν νωρίς πρωί από Σύρο (δεν βλέπω όμως ακόμα να έχουν ανακοινωθεί επίσημα)
Όσον αφορά τα ενδοκυκλαδικα, αυτή την περίοδο υπάρχει το andros Jet της seajets κάθε Τρίτη κ Σάββατο από Σύρο πρός Ανάφη. Γύρω στις 20.00 νομίζω περνάει από Σαντορίνη για να καταλήξει στην Ανάφη κατά τις 22.00. Νομίζω πώς αυτά τα δρομολόγια θα διατηρηθούν και το καλοκαίρι (ίσως να προστεθεί άλλο ένα- ανάλογα κ με την κίνηση/ζήτηση)Τα ενδοκυκλαδικά πότε να τα περιμένω ;
Οκ, σ' ευχαριστώ πολύ!