• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Προτάσεις για νησιά Αιγαίου.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Τι ωραίο νήμα, να χαίρεσαι να κάνεις συζητήσεις! ;) ✌

Νομίζω ότι θυμάμαι από ένα βίντεο κλιπ του Σαββιδάκη o_O ότι η Μήλος έχει αρχαία.
Μπορεί. Οι συγκοινωνίες της όμως δεν είναι και ό,τι το καλύτερο, το αντίθετο θα έλεγα.
Για εξήγησε το τάιμινγκ...
Είναι ευκαιρία ο Ιούνιος, καθώς οι τιμές Ιούλιο/Αύγουστο έχουν πάρει κατά πολύ τα πάνω τους, η πολυκοσμία γίνεται ασφυκτική και ο κόσμος είναι της Μυκόνου. Θα το προτιμούσα.
Επειδή είναι χυμαδιό εκεί, θεώρησα πως ένα μηχανάκι θα μου το δώσουν. Επίσης κάτι πήρε το αυτί μου ότι το ωτοστόπ παίζει αρκετά.
Μπορεί, μη ξεχνάς όμως ότι μιλάμε για το χειρότερο οδικό δίκυο ίσως στην Ελλάδα. Παίζει και ωτοστόπ ωστόσο δε μπορείς να βασιστείς σ' αυτό, οι αποστάσεις είναι τεράστιες. Νομίζω ότι δε θα το ευχαριστηθείτε.
Ωραία τα λες. Άρα Κουφονήσι και Αμοργός παλεύονται χωρίς αμάξι;
Για μένα 100%. Καταρχάς Κουφονήσι και αμάξι δε σχετίζονται. Από τη μια άκρη (χωρα) ως την άλλη (Πορί) περπατάς σε 45 λεπτά, έχοντας στα πόδια σου και καμιά 134 παραλίες να κάνεις στάση για βουτιά και αξίζουν και όλες. Στην Αμοργό φτιάχνεις το πρόγραμμα σου βάσει των δρομολογίων των λεωφορείων που είναι μια χαρά. Μένεις χώρα, ζείς το Κυκλαδίτικο σκηνικό στο έπακρο. Τρομερά φαγητά, καλές θάλασσες, ωραία μπαράκια, η καλύτερη ατμόσφαιρα χώρας νησιού για μένα. Το μόνο αρνητικό της το βραδινό κρύο, αν και αυτό δε το γλιτώνεις ποτέ... Θα το προτιμούσα σίγουρα.
Τι να σε κάνω; Οδήγησα αρκετά πέρυσι στη Λήμνο, καθώς ήθελα μέσα σε ελάχιστες μέρες να δω όσα περισσότερα γινότανε. Δε θυμάμαι ούτε μια στιγμή να συνάντσα αστικό λεωφορείο. Κανένα και πουθενά. Επίσης η 30€ καρπαζιά του ταξί για το δρομολόγιο Αεροδρόμιο-Μύρινα ακόμα με πονάει... Τρομερό νησί, δεν υστερεί πουθενά, ίσως μόνο στο γεγονός ότι δεν είναι τόσο γραφικό όσο οι Κυκλάδες, ωστόσο χωρίς αμάξι δε βγαίνει.
Συγκοινωνίες ανθρώπινες;
Με τα χίλια. Στη Φολέγανδρο και την επίσης μικρούλα Σίκινο προσαρμόζεσαι μια χαρά με τα του λεωφορείου, το μεταφορικό είναι πολυτέλεια για μένα. Βλέπεις δύο διαμάντια των Κυκλάδων, με ανόθευτη ακόμα ομορφιά (το γραφικόμετρο τερματίζει), κάνεις τις βουτιές σου σε ωραίες θάλασσες, τρως αρκετά καλά κι έχεις να θυμάσαι το Ελληνικό καλοκαίρι. Μαζί και η διπλανή Ίος. Συμφωνώ απόλυτα με τη @paefstra ,μιλάμε για τρομερή σχέση τιμής/ποιότητας αλλά και από τις καλύτερες συγκοινωνίες στις Κυκλάδες. Είναι και Ιούνιος, δε θα χουν έρθει τα λέσια της υφηλίου και η καγκουραρία της Ελλάδας (για Ίο μιλάω μόνο) είναι ευκαιρία!

Απορώ με όσους προτείνετε τη Νάξο. Δε το συζητώ, πολύ ωραίο νησί, αλλά η πυκνότητα και η συνέπεια των λεωφορείων αφορά μόνο το πολυσύχναστο κομμάτι και τις παραλίες. Για τα υπόλοιπα είναι θέμα, καθώς το νησί είναι αρκετά μεγάλο και δύσκολο.
Να κατέβεις Νάξο και να μη κάνεις τουρ στα ορεινά χωριά της όπως πρέπει, είναι το μεγαλύτερο φάουλ που μπορείς να κάνεις.
Έχω βρεθεί στη Νάξο πρόσφατα Ιούνιο μήνα και αν δε νοικιάζαμε αμάξι την Απείρανθο θα τη βλέπαμε με το κυάλι...

Γενικά θα απέφευγα τα μεγάλα νησιά, ακόμα και όσα έχουν καλές συγκοινωνίες, είναι ταλαιπωρία.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
1) ΒΑΣΙΚΟΝ: δεν οδηγούμε. Άρα πρέπει να μπορείς να το γυρίσεις με συγκοινωνίες ή με τα πόδια. Θεωρητικά έχω δίπλωμα για μηχανάκι, πρακτικά δεν ξέρω αν το δέχονται, σε κανένα χαλαρό νησί, ίσως.
2) Αν γίνεται να υπάρχει και δεύτερο ή και τρίτο κοντινό νησί παραπέρα ώστε να μην περάσουμε όλες τις μέρες (καμιά εβδομάδα υπολογίζω, μπορεί και 10 μέρες) στο ίδιο, καλύτερα ακόμη
4) Μεγάλο plus να έχει και κανένα αρχαίο. ΜΕΓΑΛΟ plus ξαναλέω, θα κάνει τα μπάνια της αυτή, να δω και γω καμία αρχαία πέτρα που με συγκλονννννίζουν.
6) Επειδή έχουμε και μίλια και κουπόνια, αν παίζει αεροδρόμιο, γουί λάικ.
7) Σχετικά ζεστά νερά Ιούνιο μήνα.

Μέρη που δεν έχουμε πάει, μας έκαναν κλικ από αυτά τα ντοκιμαντέρ που με βάζει με το ζόρι και βλέπω η δικιά μου: Κουφονήσια, Ικαρία, Λήμνος, Μυτιλήνη, Κάλυμνος, Μήλος, Ιθάκη, Καστελλόριζο.
Νησί που δεν έχουμε πάει και ξέρουμε ότι θα πεταχτεί ο γνωστός σεσημασμένος να μας πείσει: Σάμος
Πολύ βασικό μειονέκτημα η έλλειψη μεταφορικού μέσου παρόλα αυτά δεν αποτελεί πάντα απαγορευτικό παράγοντα. Άν έχεις ξένο για παράδειγμα δίπλωμα για μηχανάκι και εμπιστεύεσαι τις οδηγητικές σου ικανότητες πιστεύω θα βρεις κάποιο μη κεντρικό γραφείο να νοικιάσεις. Πέξτο τουρίστας ή ομογενής που δεν πρόλαβες να βγάλεις δίπλωμα. Εμείς πριν βγάλουμε ελληνικό δίπλωμα νοικιάzαμε μέχρι και αυτοκίνητο από Αθήνα με το Αλγερινό δίπλωμα και διαβατήριο.

Οι δική μου πρόταση βάση των κριτηρίων σας είναι για Ικαρία που όντως είναι απαγορευτική χωρίς δικό σου μέσο γιατί οι συγκοινωνίες ήταν και παραμένουν υποτυπώδεις. Παρόλα αυτά είναι το πιο χαλαρό νησί και από τα λίγα που δεν θα δυσκολευτείς να το γυρίσεις ακόμα και με ωτοστόπ ή με νοικιασμένο μηχανάκι εφιστώντας σου την προσοχή για τους δρόμους που δεν είναι εύκολοι.
Αν δεν είσαι εξοικειωμένος σε οδήγηση με δεύτερο άτομο σε δρόμους εκτός πόλης καλύτερα να το αποφύγετε ακόμα κι αν είναι πιο εύκολο να βρεις να νοικιάσεις χωρίς δίπλωμα. Εγώ στα πρώτα μου ταξίδια στην Ικαρία κινήθηκα κατά 80% με ωτοστοπ και αυτοκίνητα γειτόνων, 12% με πόδια και μόλις 8% με λεωφορεία.

Γενικότερα η Ικαρία είναι ίσως το πιο hitchhikers frendly island . Aν σας δούνε στο δρόμο σταματάνε και σας φορτώνουν ακόμα και καρότσα ιδιαίτερα αυτοί στο βόρειο τμήμα του νησιού που το θεωρώ ομορφότερο πιο ενδιαφέρον και φιλόξενο.
Οι νότιοι του Αγίου εμένα προσωπικά δεν μου κάνουν για Ικαριώτες και δεν έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τα μέρη τους. Έγώ όποτε πάω βγαίνω Εύδηλο και κινούμαι κυρίως στο άνω μισό βόρειο τμήμα του νησιού.Αν πάτε δε προς τέλος Ιουνίου θα πετύχετε και μερικά από τα καλύτερα πανηγύρια του νησιού που θέλω να πιστεύω πως φέτος θα γίνουν όπως αυτό του Άι Γιάννη του Κλείδωνα στις Ράχες στις 24/6.

Αεροδρόμιο
επίσης υπάρχει όπως και αρχαία μνημεία. Μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τη Σάμο που θα χορτάσεις αρχαία και θα κάνεις και τον James ευτυχή αλλά και με Λήμνο που έχει συχνές αεροπορικές συνδέσεις. Ρίξε μια ματιά για πιο πολλές πληροφορίες εδώ

Η Ρόδος που ήδη σου πρότειναν θεωρώ πως πληρεί σχεδόν όλες τις προϋποθέσεις που ανέφερες αν και δεν την είχες μέσα στις λίστες σου και αναρωτιέμαι γιατί. Συνδυάζεται εύκολα με άλλα νησιά με επίσης έντονο αρχαιολογικό ενδιαφέρον όπως η Κως αλλά και μικρότερα σε μορφή ημερήσιων εκδρομών όπως η Σύμη, η Τήλος και η Χάλκη. Οι συγκοινωνίες του νησιού είναι σε πολύ καλή κατάσταση ώστε ακόμα και χωρίς αυτοκίνητο ιδιαιτέρως αν επιλέξετε να μείνετε κοντά στη πόλη θα σας εξυπηρετήσουν.

Η τρίτη μου πρόταση που έχει και κάποιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον είναι η Κεφαλλονιά σε συνδυασμό με Ιθάκη που επίσης διαθέτει αεροδρόμιο και αρκετά καλές συγκοινωνίες αν και επιδέχονται βελτίωσης. Έχω πάει δυο φορές χωρίς αυτοκίνητο και γύρισα όλα το νησί με λεωφορεία και μερικά ταξί σε λίγες μέρες. Προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση σε άλλα μεγάλα νησιά του Ιονίου όπως Ζάκυνθος και Λευκάδα αλλά και μικρότερα με μορφή ακόμα και ημερήσιων θαλάσσιων εκδρομών. Ακόμα μπορεί να συνδυαστεί με μερικές μέρες στην ΒΔ Πελοπόννησο με υπέροχες δαντελωτές παραλίες και μερικούς απο τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους.

Last edited:

STKF

Member
Αρχαία για τη Σίφνο δεν θυμάμαι αλλά έχει ωραία κεραμικά.
Κ αν μπορείς να κάνεις κ χωρίς αρχαία, τράβα Σίφνο
Η Αιγινα εχει πολυ περισσοτερα αρχαια απο τη Σιφνο.
Μία μικρή παρέμβαση. Το νησί έχει κάποια αρχαία, όπως την μυκηναϊκή ακρόπολη του Αγίου Ανδρέα. :)
Επίσης για μεγάλους φαν των αρχαιοτήτων έχει πολύ ενδιαφέρον να παρατηρήσει κάποιος την ενσωμάτωση αρχαίων οικοδομικών υλικών σε σχετικά σύγχρονες οικίες στον οικισμό του Κάστρου.
Θυμάμαι μέχρι και αρχαία κολώνα σε αυλή.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Λήμνος
Θετικά: Ενδιαφέροντα Αρχαία, Πολλές και ωραίες παραλίες με ελάχιστο κόσμο, Εξαιρετικό φαγητό και ακόμη καλύτερο κρασί, Ωραία χωριά και άλλα όμορφα σημεία (πχ Αμμόλφοι), Αεροδρόμιο.
Αρνητικά: Μεγάλες αποστάσεις που απαιτούν όχημα, Πολλοί φαντάροι και αξιωματικοί του στρατού, Λίγες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης.
Μυτιλήνη
Θετικά: Λίγα για το μέγεθος του νησιού αρχαία (πχ Αρχαιολογικός Χώρος Ναός Μέσων), 1-2 καλά μουσεία τέχνης (Θεόφικλου, Teriade) καθώς και το απολιθωμένο δάσος σε συνδιασμό με το μουσείο του στο Σύγρι, Εξαιρετικό φαγητό σε πολύ καλές τιμές (για μένα ίσως το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα), Πολλές και διαφορετικές περιοχές όσον αφορά την φύση. Ωραία και ιδιαίτερα χωριά (πχ Μόλυβος, Πέτρα, Αγία Παρασκευή κλπ), Αεροδρόμιο.
Αρνητικά: Τεράστιες αποστάσεις που απαιτούν όχημα, Μέτριες παραλίες
Μήλος
Θετικά: Πολλές και ωραίες παραλίες συνήθως με αρκετό κόσμο, Αεροδρόμιο, Εύκολη πρόσβαση στην Κίμωλο και στην Πολύαιγο.
Αρνητικά: Αποστάσεις που απαιτούν όχημα και σε μερικές περιπτώσεις δύσκολοι δρόμοι, Λίγες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης.
Ιθάκη
Θετικά: Σχετικά πιο παραδοσιακός χαρακτήρας από τα γειτονικά νησιά λόγω της καθυστερημένης άφιξης του τουρισμού, Ωραίες αλλά λίγες παραλίες σχεδόν όλες με βότσαλο και με "περίεργη" πρόσβαση , Καλό φαγητό και οικονομικό, Εύκολη πρόσβαση στην Κεφαλλονιά (Όπου εδώ υπάρχει δυνατότητα για διαμονή πολλών ημερών και αεροδρόμιο - Μπορώ να σου δώσω πάσης φύσεως πληροφορίες για την Κεφαλλονιά αν σε ενδιαφέρει καθώς πηγαίνω 30 χρόνια σερί στο γυναικονήσι).
Αρνητικά: Αποστάσεις που απαιτούν όχημα και σε συχνά δύσκολοι δρόμοι, Λίγες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης, Προορισμός για λίγες μέρες (3 με 5 max τις θεωρώ αρκετές), Δεν έχει αεροδρόμιο.
Καστελλόριζο
Θετικά: Πολύ γραφικός οικισμός και φιλόξενοι κάτοικοι, Αεροδρόμιο, Δεν χρειάζεται όχημα, Καλό φαγητό, κυρίως ωραία θαλλασινά, Υπάρχει ένα αρχαιολογικό μουσείο αλλά δεν έχω άποψη.
Αρνητικά: Ουσιαστικά δεν υπάρχουν παραλίες, Δύσκολη (αν όχι αδύνατη) πρόσβαση σε άλλο προορισμό - μόνο με Ρόδο μπορεί να συνδυαστεί, Προορισμός για λίγες μέρες (2 με 3 max τις θεωρώ αρκετές).

Last edited:

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κοίτα κάτι εγκάθετους που θα μας πουν ότι ξέρουν τι θα προτείνουμε. Άκου πράγματα. Θα τα βάλω κάτω και θα σκεφτώ την καλύτερη λύση για εσάς. Το λοιπόν:

1) Δεν οδηγείτε. Ε λεπτομέρειες. Προλαβαίνετε να μάθετε πάντως, λύσεις υπάρχουν. Ας πούμε τσεκ.

2) Κοντινά νησιά? Έχει έχει. Τσεκ.

3) Ήρεμα και να μην είναι Μύκονοοοςς? Τσεκ στο τετράγωνο.

4) Αρχαία? Και είναι και μεγάλο Plus? Πολύ μεγάλο?? Ε συγνώμη αλλά κρατιέμαι κρατιέμαι αλλά με αναγκάζεις να το πω, ποια είναι η προφανής λύση. Τσεκ στον κύβο.

5) Να έχει και παραλίες. Τσεκ από εδώ μέχρι το Βλαδιβοστόκ.

6) Αεροδρόμιο? Διεθνές κιόλας. Με όνομα βαρύ σαν ιστορία. Αρίσταρχος ο Σάμιος. (καλά της φράπορτ είναι αλλά λέμε τώρα). Έχω βαρεθεί να βάζω τσεκ. Δηλαδή λυπάμαι τα άλλα νησιά.

7) Ζεστά νερά? Γιατί? Είστε τίποτα φλώροι? Δεν έχετε ακούσει πώς σφίγγει το δέρμα το κρύο νερό? Θα με ευγνωμονεί η Μις Μπικίνι μόλις δει τα αποτελέσματα στο σώμα της. (εσύ πάλι όχι χαχαχαχαχαχα). Τέλοσπάντων δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

Ε είναι προφανής η λύση. Μετρημένα κουκιά θα έλεγε κάποιος αντικειμενικός.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Πραγματικά, όσο το σκέφτομαι νομίζω πως οι περιπτώσεις νησιών που μπορούν να ικανοποιήσουν έναν αρχαιολάτρη (και αναφέρομαι σε κλασσικούς αρχαιολογικούς χώρους), ο οποίος δεν έχει αυτοκίνητο, είναι η περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη (η Κνωσσός προσεγγίζεται σε 5 λεπτά με αστικό), η Σαντορίνη (υπάρχει ΚΤΕΛ για Ακρωτήρι), η Μύκονος (καραβάκια για Δήλο καθημερινά), η Ρόδος (ΚΤΕΛ κάθε ώρα για Λίνδο, και 2-4 την ημέρα για Κάμειρο που τη συστήνω ανεπιφύλακτα), και η Κως (και εκεί πας ακόμα και με αστικό λεωφορείο στο Ασκληπιείο)..Φυσικά, εάν νοικιάσεις μηχανάκι ακόμα καλύτερα παντού. .Θαυμάσιοι αρχαιολογικοί χώροι τόσο κλασσικοί, όσο και προιστορικοί παίζουν σε Σάμο και σε Λήμνο, αλλά εκεί δεν έχω πάει για να σου πω από πρώτο χέρι, χώρια που οι πληροφορίες ως προς τις συγκοινωνίες που λαμβάνω δεν είναι και οι καλύτερες.
Ό,τι και να αποφασίσεις, να περάσεις τέλεια...

Και ένα extra tip: εάν τελικά αποφασίσεις για Κω, μπορείς να συνδυάσεις αν θες και επίσκεψη απέναντι στην Τουρκία στο Μπόντρουμ όπου και εκεί υπάρχει ρωμαικό αμφιθέατρο και αρχαιολογικός χώρος. Το ίδιο ισχύει και στη Σάμο που συνδυάζεται με την αρχαία Έφεσσο απέναντι. Επειδή έχω καταλάβει από πολλά posts ότι σου αρέσουν πολύ οι κλασικοί αρχαιολογικοί χώροι, ίσως εάν πας κάπου προς ανατολικό Αιγαίο, να μπορούσες να "συνδυάσεις με έναν σμπάρο δύο τρυγονάκια" (χώρια τα μπανάκια σε παραλίες δύο χωρών!)

Last edited:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Να κατέβεις Νάξο και να μη κάνεις τουρ στα ορεινά χωριά της όπως πρέπει, είναι το μεγαλύτερο φάουλ που μπορείς να κάνεις.
Έχω βρεθεί στη Νάξο πρόσφατα Ιούνιο μήνα και αν δε νοικιάζαμε αμάξι την Απείρανθο θα τη βλέπαμε με το κυάλι...
Έχεις δίκιο σ΄αυτό και το έπαθα κ εγώ πέρισι που πήγα χωρίς αμάξι... Τελικά δε πήγα εκεί. Ευτυχώς είχα ξαναπάει παλιότερα με αμάξι κ έτσι δε μου έμεινε καημός που δε πήγα. Αν είχα όμως την εναλλακτική του Κτελ θα πήγαινα σίγουρα, είναι ωραία χωριά

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Θα τα βάλω κάτω και θα σκεφτώ την καλύτερη λύση για εσάς. Το λοιπόν:
@Yorgos που είσαι; Εμφανίστηκε ο σεσημασμένος :haha: :haha: :haha:
Προσφέρεται μάλιστα να σας πηγαινοφέρνει με τ' αμαξι 10 μέρες για να δείτε τι φιλόξενοι που είναι οι Σαμιώτες και να μη κατηγορείτε άδικα!

Πραγματικά, όσο το σκέφτομαι νομίζω πως οι περιπτώσεις νησιών που μπορούν να ικανοποιήσουν έναν αρχαιολάτρη (και αναφέρομαι σε κλασσικούς αρχαιολογικούς χώρους), ο οποίος δεν έχει αυτοκίνητο, είναι η...
Γι αυτό έγραψα κι εγώ στο εναρκτήριο ποστ μου ότι τα νησιά που έχουν μεγάλο αρχαιολογικό πλούτο είναι πολύ πολύ δύσκολα αν δεν έχεις μέσο.
Συμφωνώ για τη Κώ, τρομερό αρχαιολογικό ενδιαφέρον, μερικά ωραία σημεία και παραλίες, αλλά από κει και πέρα μια μεγάλη μετριότητα το νησί δυστυχώς, προσανατολισμένο μόνο στο τουρίστα... Να τα λέμε όλα.

Μία μικρή παρέμβαση. Το νησί έχει κάποια
Επίσης είναι ακόμα ένα νησί των Κυκλάδων που έχει εξαιρετική συγκοινωνία!

για την Κεφαλλονιά αν σε ενδιαφέρει καθώς πηγαίνω 30 χρόνια σερί στο γυναικονήσι)
30 χρόνια σερί σ' ενα νησί; Φοβερό! Και τι σημαίνει γυναικονήσι; Δε το χω ξανακούσει.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ κι εγώ.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
30 χρόνια σερί σ' ενα νησί; Φοβερό! Και τι σημαίνει γυναικονήσι; Δε το χω ξανακούσει.
Με δικό μας σπίτι εκεί, είναι λογικό αν το σκεφτείς.
Είναι όπως το γυναικοχώρι. Το χωριό της συζύγου ή στην περίπτωση μας το νησί της συζύγου. Που παρεμπιπτόντως (μήπως και διαβάζει η σύζυγος) είναι το ωραιότερο νησί του κόσμου!!! Να τα λέμε αυτά!

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Το χωριό της συζύγου ή στην περίπτωση μας το νησί της συζύγου. Που παρεμπιπτόντως (μήπως και διαβάζει η σύζυγος) είναι το ωραιότερο νησί του κόσμου!!! Να τα λέμε αυτά!
Έτσι!!! Να τα λέτε, να τα λέτε, γιατί ακόμα και αν δεν διαβάζει η σύζυγος, (που αν και δεν την γνωρίζω ξαφνικά άρχισα να την αγαπώ) είμαστε κι άλλοι κουρλοί στο forum που σας διαβάζουμε!!!;)
Να τα λέμε αυτά!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Έτσι!!! Να τα λέτε, να τα λέτε, γιατί ακόμα και αν δεν διαβάζει η σύζυγος, (που αν και δεν την γνωρίζω ξαφνικά άρχισα να την αγαπώ) είμαστε κι άλλοι κουρλοί στο forum που σας διαβάζουμε!!!;)
Να τα λέμε αυτά!
Αν και πρέπει να διευκρινίσω πως η σύζυγος δεν είναι από την Κεφαλλονιά αλλά από το Ληξούρι που είναι τελείως διαφορετικό νησί από την Κεφαλλονιά...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom