maria91
Member
Αν σκεφτεις οτι καποτε βγαιναμε 1 και γυρναμε 7 το πρωι,ναι..πλεον και εγω γι αυτα εχω γερασειΑ νωρίς είναι αυτό; Μάλλον έχω γεράσει
Αν σκεφτεις οτι καποτε βγαιναμε 1 και γυρναμε 7 το πρωι,ναι..πλεον και εγω γι αυτα εχω γερασειΑ νωρίς είναι αυτό; Μάλλον έχω γεράσει
Ειδικά εκεί είναι πιο απαραίτητο από όλα τα υπόλοιπα. Αν έχει κάτι το νησί αυτό είναι φανταστικά τοπία και παραλίες. Κατά τα άλλα κι αν εξαιρέσεις τη Πλάκα και το Κλίμα που ειναι για μια βόλτα, πολύ το χάλι...Το αμάξι δεν είναι πρόβλημα, μπορουμε να νοικιάσουμε τουλάχιστον για Μήλο.
Όχι γιατί δεν είναι ορθολογική η σκέψη μου καθώς μου άρεσαν περισσότερο η Σέριφος και η Κίμωλος. Η λογική λέει ότι τις πιο πολλές μέρες τις χρειάζεσαι στη Μήλο, αλλά.... Κοιτα να δεις, επειδή οι 15 μέρες είναι αρκετές, το καλύτερο είναι να το σπάσεις όπως σου είπα και πιο πάνω. Μία εβδομάδα Μήλο και Κίμωλο (ενδεχομένως και με ένα βράδυ Σαντορίνη) και την άλλη μία στα υπόλοιπα, χονδρικά πάντα. Οι μετακινήσεις με τα πλοία μεταξύ τους είναι πολύ εύκολες!Θα προτεινες περισσότερες μέρες σε κάποιο από αυτά που έχεις πάει και σου άρεσε?
Ναι, γιατί πλην της Μήλου δεν είχα μεταφορικό στα υπόλοιπα.Επίσης, γνωρίσεις σε ποιο από αυτά τα νησάκια υπάρχει συγκοινωνία?