mirelageor
Member
εγω δεν εχω παει σε καμια απο τις 2 αλλα απο τα παιδια εδω μεσα εχω δει πολυ καλα λογια για τη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ..!!και φιλοι μου που εχουν παει μου ειπαν τα καλυτερα...!!για το βερολινο δεν ξερω να σου πω..
εγω δεν εχω παει σε καμια απο τις 2 αλλα απο τα παιδια εδω μεσα εχω δει πολυ καλα λογια για τη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ..!!και φιλοι μου που εχουν παει μου ειπαν τα καλυτερα...!!για το βερολινο δεν ξερω να σου πω..
Εδώ μέσα έχουμε πολλούς γερμανόπληκτους και βαρκελωνόπληκτους! Που είναι άραγε να με κατατοπίσουν???
πατα πανω στη λεξη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ και θα σε στειλει σε εμπειριες και φωτογραφιες παιδιων που εχουν παει...!!Εδώ μέσα έχουμε πολλούς γερμανόπληκτους και βαρκελωνόπληκτους! Που είναι άραγε να με κατατοπίσουν???
Εννοείται Βαρκελώνη....
Super! Βέβαια, λόγω οικονομικής στενότητας για μετά το καλοκαίρι το βλέπω!!!εγω θα σου έλεγα να ξεκινησεις με τη βαρκελωνη! μέσα στο καλοκαίρι κιόλας! χεχε!
όπως είπανε και σε αλλο thread και θα συμφωνήσω, ακόμη και αύγουστο να πας η ζεστη αντέχεται.. μη σου πω ότι μόνο 1 μέρα ζεστάθηκα από τις 8 συνολικά...
επίσης εννοείται να της δώσεις 1 εβδομάδα.. (τουλάχιστον.. εγώ με σύνολο 10 μέρες σε δύο επισκέψεις έχω ακόμη πολλά κενά )
και βερολίνο την επόμενη άνοιξη (να γλυτώσεις και τα πολλά-πολλά κρύα που φάγαμε εμείς που πήγαμε χειμώνα...).. ένα πενθημεράκι για να δεις και και potsdam (ίσως και δρέσδη)...
οριστε σου εκανα και προγραμμα!
Εδώ μέσα έχουμε πολλούς γερμανόπληκτους και βαρκελωνόπληκτους! Που είναι άραγε να με κατατοπίσουν???
Εννοείται Βαρκελώνη....
ενώ εδώ στην ελλάδα έχουμε τη γυάλα που μας προστατεύει και οι υπόλοιπες χώρες είναι όλες πρόβλημα!
βρεεε! σοβαρευτείτε πια με αυτό το θέμα!