soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
ξεκίνησα τον Ηγεμόνα του Μαγκιαβέλλι, θα το καταφέρω ή θα το παρατήσω...;;;;
είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!Εγώ το είχα ξεκινήσει πριν ένα χρόνο ...λέω να το ξαναπιάσω σε καμια 5ετία...ξεκίνησα τον Ηγεμόνα του Μαγκιαβέλλι, θα το καταφέρω ή θα το παρατήσω...;;;;
Αυτός θα πρέπει να είναι κανέναν ξάδερφος του Machiavelli, πιο κουτσαβάκi, οποτε θα τα γραφει μάγκικα και θα είναι πιο ενδιαφέρον.ξεκίνησα τον Ηγεμόνα του Μαγκιαβέλλι, θα το καταφέρω ή θα το παρατήσω...;;;;
δίκιο έχεις, αλλά στην προφορά ταιριάζει καλύτερα. μτφρ ΚαζαντζάκηΑυτός θα πρέπει να είναι κανέναν ξάδερφος του Machiavelli, πιο κουτσαβάκi, οποτε θα τα γραφει μάγκικα και θα είναι πιο ενδιαφέρον.
Εγώ πάντως το διάβασα κατά την διάρκεια φυσιοθεραπειών και μπορώ να πω ότι το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Ένα βιβλίο που είναι διαχρονικό και μάλλον με μεγάλη ακρίβεια περιγράφει κάποιες πτυχές των ηγετών. Ένα από τα σημεία που συγκράτησα είναι:ξεκίνησα τον Ηγεμόνα του Μαγκιαβέλλι, θα το καταφέρω ή θα το παρατήσω...;;;;
ξεκίνησα τον Ηγεμόνα του Μαγκιαβέλλι, θα το καταφέρω ή θα το παρατήσω...;;;;
Το ξεκίνησα πριν από χρόνια αλλά το παράτησα, κι ας ήταν μικρό βιβλίο. Η μετάφραση Καζαντζάκη θα με απωθούσε και στο να το αγοράσω ακόμη, δεν του 'χω συμπάθεια.δίκιο έχεις, αλλά στην προφορά ταιριάζει καλύτερα. μτφρ Καζαντζάκη
Χωρίς να είμαι λάτρης της λογοτεχνίας, πρόσφατα στα πλαίσια του ταξιδιού μου στο Λονδίνο ανακάλυψα τυχαία κ διάβασα Καζαντζάκη. Εντυπωσιάστηκα. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο.Η μετάφραση Καζαντζάκη θα με απωθούσε και στο να το αγοράσω ακόμη, δεν του 'χω συμπάθεια.
Στα σοβαρά τώρα, το είδα σε θεατρικό έργο και ήταν καταπληκτικό. Αλλά το βιβλίο πρέπει να είναι λίγο βαρύ. Άμα το διαβάσεις, μας λες.δίκιο έχεις, αλλά στην προφορά ταιριάζει καλύτερα. μτφρ Καζαντζάκη
έτσι το νόμιζα αλλά τελικά δεν είναι βαρύ. απλά θέλει αργό διάβασμαΣτα σοβαρά, το
Στα σοβαρά τώρα, το είδα σε θεατρικό έργο και ήταν καταπληκτικό. Αλλά το βιβλίο πρέπει να είναι λίγο βαρύ. Άμα το διαβάσεις, μας λες.