Εντάξει δεν ήταν κι απλό παραστράτημα. Κουνιάδος της ήταν ο λεγάμενοςΘα το πω γιατί θα σκάσω. Διάβασα τη Μεγάλη Χίμαιρα του γνωστού και μη εξεραιτέου και τέως πολυαγαπημένου Καραγάτση.
Με συγκλόνισε η επιλογή του φινάλε και η τόση πια φαλλοκρατία, αναλογίζομαι την εποχή που γράφτηκε αλλά όπως και να'χει για μένα τουλάχιστον είναι ύβρις να παρομοιάζει και ακόμα χειρότερα να θεωρεί καλύτερη τη Μήδεια από μια γυναίκα που παραστράτισε από τη συζυγική της κλίνη. Τόσα δεινά για ένα παραστράτημα πια;
Μου έκανε κάτι σε "το θεό δε το φοβάσαι" .
Πολύ καλό όντως. Βέβαια δεν είχε πολύ σασπενς για τα γούστα μου-εκτός από τις τελευταίες σελίδες. Αυτό που μου άρεσε περισότερο ήταν η προσέγγιση του δράματος της οικογένειας και οι ζωντανές σκηνές στη δικαστική αίθουσα.Μολις τελειωσα ενα καλογραμμενο,δικαστικο θριλερ.Πολυ ενδιαφερον μεχρι την τελευταια του σελιδα.Τιτλος "Υποθεση Jacob" γραμμενο απο τον William Landay.Λιγο για την υποθεση:
Βρισκόμαστε σε ένα προάστιο της Βοστόνης, όπου κατοικείται κατ' εξοχήν από οικογένειες, και η ζωή μοιάζει να κυλά ήρεμα και όμορφα. Μέχρι τη μέρα που ο δεκαπεντάχρονος Μπεν βρίσκεται δολοφονημένος σε ένα πάρκο κοντά στο σχολείο του, από τρεις κατάστηθες μαχαιριές. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Άντριου Μπάρμπερ, διακεκριμένος βοηθός εισαγγελέα, εξαιρετικά γνωστός για την επαγγελματική του συνέπεια και υπόδειγμα πολίτη.