canf
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ισπανίας
^θεικο βιβλιο!!τρομαχτικα διαχρονικο.
Δεν νομιζω ότι υπάρχει τέτοιος τίτλος. Δες μήπως πρόκειται για κάποια αποτυχημένη μετάφραση ή δώσε μου ένα λινκ.μπας και ξέρετε που μπορώ να βρω τον "Μισάνθρωπο" του Ionescu? (όχι, δεν μου κάνει του Μολιέρου!!)
τωρα τελευταια εχω διαβασει παρα πολλα βιβλια!ενα που μου αρεσε αρκετα ειναι "Η γυναικα της σοφιτας". Σημερα ξεκιναω "Τα δακρυα του θεου" που μου εχουν πει τα καλυτερα και ελπιζω να μην απογοητευτω....
Αλήθεια λες? Εγώ με το που έβλεπα βιβλίο της τα αγόραζα χωρίς να κοιτάω καν την υπόθεση. Μέχρι και τα μεταφυσικά πήρα, απλά έχουν μείνει αδιάβαστα στην βιβλιοθήκη! Μου κάνει εντύπωση που το λες αυτό! Το φιλί του δράκου το χεις διαβάσει?Εμένα ρε κορίτσια μου φαίνεται ότι αν διαβάσεις ένα της (Δημουλίδου) βιβλίο είναι σαν να τα έχεις διαβάσει όλα!
Έχω διαβάσει ότι θεωρείται το καλύτερό της βιβλίο! Δυστυχώς έχοντας διαβάσει ήδη 3 βιβλία της νομίζω δεν έχει παραπάνω να μου πει! Τώρα αν βρεθώ σύντομα σε καράβι βλέπουμεΘα συμφωνήσω με την nenena... Βέβαια τα δάκρυα του θεού είναι πάρα πολύ καλό βιβλίο..!