Για να παιχτεί το παιχνίδι με ίσους όρους, δώσε στον Αφέντη να διαβάσει A Modest Proposal του Jonathan Swift..................Μια πάντα επίκαιρη πρόταση για καιρούς λιτότητας και κρίσης....Γιατι εφαγα τον πατερα μου!
Η κορη μου το διαβαζει κατω απο την μυτη του πατερα της κακαριζοντας ακαταπαυστα και ο ταλαιπωρος αφεντης μου ριχνει σκοτεινα βλεμματα αναρωτομενος: "Μα ηταν αναγκη να φερεις αυτο το βιβλιο στο σπιτι;"
Η περιέργεια σκότωσε τον πιθηκάνθρωπο
Χμμμ... θα επιληφθη πρωτα η επιτροπη λογοκρισιας (δηλαδη εγω) και θα αποφασισει αν υπαρχει κινδυνος διαταραξης των χρηστων ηθων της οικιας ημων...
Τα αριστουργήματα ποτέ δε πεθαίνουν...κι εγώ το ίδιο 3-4 φορές!Ξαναδιάβασα τους Δαιμονισμένους του Ντοστογιέφσκι.
Τι γραφή θεέ μου...Απλά το λατρεύω!
Είναι όντως τόσο καλό;Ξαναδιάβασα τους Δαιμονισμένους του Ντοστογιέφσκι.
Τι γραφή θεέ μου...Απλά το λατρεύω!
Το σκουλαρίκι της τύχης ξεκίνα με αυτό και μέτα το Δράκος στο χιόνι και ο κήπος με τις μουριές και ευτυχώς μέχρι το Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει τι καινούργιο της, το περιμένω με ανυπομονησία, α!! και αν και μου αρέσει ο Κοέλιο δεν μου άρεσε καθόλου το Ζοχιρ μου έβγαλε κάτι αρνητικόKoρίτσια, μια που έχετε εντρυφήσει, ποιο απ' όλα τα βιβλία της Οικονόμου θα μου συστήνατε ως καλύτερο να διαβάσω????
δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά τον μάιο που μας πέρασε κυκλοφόρησε το τελευταίο (μέχρι τώρα) βιβλιο της οικονόμου από τον ψυχογιό το "λευκή ορχιδέα" και κατά την γνώμη μου το καλυτερό της!Το σκουλαρίκι της τύχης ξεκίνα με αυτό και μέτα το Δράκος στο χιόνι και ο κήπος με τις μουριές και ευτυχώς μέχρι το Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει τι καινούργιο της, το περιμένω με ανυπομονησία, α!! και αν και μου αρέσει ο Κοέλιο δεν μου άρεσε καθόλου το Ζοχιρ μου έβγαλε κάτι αρνητικό