όλα!
για μένα καλύτερο ο κήπος με τις μουριές και μετά το δράκος στο χιόνι!
εγω εχω αρχισει να διαβαζω εδω κι ενα εξαμηνο περιπου αλλα καλα κι αλλα οχι
πολυ ενδιαφερον το λουλουδι της ερημου, τα βιβλια του κοελο, τομ ρομπινς και τωρα διαβαζω το "πρωινα ξυπνηματα¨" προς το παρων πολυ καλο!!!
Επειδη ειμαι λιγο ασχετη ακομη εχει καποιος να προτεινει κατι σε στυλ κοελο αλλα οχι και τοσο παιδικουλι 'η καποια βιογραφια τυπου το λουλουδι της ερημου καλη?
Ολα αυτά τα βιβλία όπως και το"αγώνας χωρίς έλεος"και το"εφιαλτικές νύχτες"της Αλεξ.Συμεωνίδου είναι συγκλονιστικά!!εφ όσον πρόκειται άλλωστε και για αυτοβιογραφίες,πραγματικά γεγονότα και μας μεταφέρουν στο κλίμα που επικρατεί...τη δυσμενή η μάλλον τραγική δυστυχώς θέση των γυναικών σ αυτές τις αραβικές χώρες...συνειδητοποιούμε την τύχη μας που ζούμε εδώ που ζούμε και αγανακτούμε φυσικά για όλα όσα συμβαίνουν εκεί παρά τους αγώνες και τις προσπάθειες διεθνών οργανισμών κλπσαν το λουλούδι της ερήμου είναι και το "ποτέ χωρίς την κόρη μου"
όπως και το "πουλημένες" συγκλονιστικό!αφού διαβάσεις αυτό μπορείς να διαβάσεις και το "πουλημένες, η συνέχεια Νάντια χωρίς έλεος" που είναι και η συνέχεια όπως λέει και ο τίτλος
το πήρες?no no δεν το ξερα αλλά τώρα που μου το πες Δευτέρα θα το έχω ήδη!
το διάβασες σ άρεσε??
το πήρες?
λοιπόν, εγώ το πήρα το βιβλίο(λευκή ορχιδέα) και ξεκίνησα να το διαβάζω!
είναι τέλειο, το φωνάζει από τις πρώτες σελίδες!!