_antonis_
Member
Σα δε ντρέπεσαι! Αυτό πάντως καίει λιγότερο ρεύμα και δεν κάνει κακό στο περιβάλλον! Σωθήκαμε τώρα!!Εγώ ή γαϊδάρα πάντως ανοίγω κανονικότατα το πορτατίφ!
Σα δε ντρέπεσαι! Αυτό πάντως καίει λιγότερο ρεύμα και δεν κάνει κακό στο περιβάλλον! Σωθήκαμε τώρα!!Εγώ ή γαϊδάρα πάντως ανοίγω κανονικότατα το πορτατίφ!
Τι κρίμα!!!Εγώ έχω διαβάσει το Μπρούτζινο Καβαλάρη και το επόμενο, το Τατιάνα και Αλεξάντερ. Αυτό όμως που ένιωσα στον Καβαλάρη, δεν το ένιωσα τόσο έντονα στο άλλο, γι' αυτό και δε διάβασα το τρίτο,που λέγεται Οι Κήποι της Τατιάνας, για να κρατήσω τη μαγεία του πρώτου. Πρόσφατα έμαθα πως κυκλοφόρησε και τέταρτο, στο οποίο αναφέρονται τα φαγητά που μαγείρευε η Τατιάνα στον Αλεξάντερ!Νομίζω όμως οτι παραπάει!
Ρε θηρίο τόσο γρήγορα το τελείωσες;Είδες πόσο ρομαντικό είναι;Εννοείται οτι θα πάρεις και το δεύτερο...το δεύτερο μου φάνηκε πως για αρκετές σελίδες στην αρχή έκανε επανάληψη του προηγούμενου. Το τρίτο δεν το πήρα,γιατί έχω αρκετά βιβλία με συνταγές...Τι κρίμα!!!
Τι κρίμα που τέλειωσα και τον ''Μπρούτζινο Καβαλάρη". Πάρα πολύ καλό, νομίζω αν διάβαζα αυτό πριν ''το τρανταφυλλάκι'' θα ήταν αυτό το αγαπημένο μου, περισσότερο απ'όλα μ'άρεσε ο τρόπος γραφής της συγραφέως. Ρε παιδιά όμως, για να μάθω τι απέγινε ο Αλεξάντερ, πρέπει να διαβάσω το επόμενο; Αν είναι να πάω να το πάρω, αν και απο τον τίτλο ''Τατιάνα και Αλεξάντερ'' αυτό θα είναι, ε; Μη μαρτυρήσετε τι απέγινε όμως...
αν εννοείς τις συνταγές της τατιάνας είναι άσχετο από την τριλογία.Το τρίτο δεν το πήρα,γιατί έχω αρκετά βιβλία με συνταγές...
p
E, καλά τα πήγα αν και διάφορες δουλειές με καθυστέρησαν Το ''σαν παραμύθι'' να δείς, τη 3η μέρα το τελείωσα. Βοηθάει το gadgetακι που είχα αναφέρει σε προηγούμενο πόστΡε θηρίο τόσο γρήγορα το τελείωσες;Είδες πόσο ρομαντικό είναι;Εννοείται οτι θα πάρεις και το δεύτερο...το δεύτερο μου φάνηκε πως για αρκετές σελίδες στην αρχή έκανε επανάληψη του προηγούμενου. Το τρίτο δεν το πήρα,γιατί έχω αρκετά βιβλία με συνταγές...
Άσχετο...αλλά πώς μπορεί να έρθει κανείς Κάρπαθο;