ludovica
Member
Εντάξει, ευχαριστώ .
Εγώ είμαι σε μια διαδικτυακή λέσχη ανάγνωσης βιβλίων στο discord. Έχει διάφορες ομάδες που μπορείς να συμμετέχεις και γενικές συζητήσεις για βιβλιονέα. Είμαι μέλος και στη λεσχη.γρ αλλά δεν συμμετέχω τόσο ενεργά.Χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο φόρουμ αποκλειστικά για βιβλία ;
ή τις σχετικές συζητήσεις τις κάνετε εδώ ;
Από ότι είδα, 3 μέλη της λέσχης έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο.Έχω σκεφτεί πάντως να γραφτώ και στη Λέσχη γιατί κι εγώ έχω κάποιες απορίες. Όπως π.χ. τι στο καλό συνέβη στη μικρή Μπιζού; Αν ξέρει κάποιος...
Πολύ ενδιαφέρον.Εγώ είμαι σε μια διαδικτυακή λέσχη ανάγνωσης βιβλίων στο discord. Έχει διάφορες ομάδες που μπορείς να συμμετέχεις και γενικές συζητήσεις για βιβλιονέα.
Ω ευχαριστώ! Και έψαχνα στο ίντερνετ για το βιβλίο μήπως βρω καμιά ακρη και δεν έβρισκα!Από ότι είδα, 3 μέλη της λέσχης έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο.
γράψτε "μικρή Μπιζού" στο πεδίο της αναζήτησης που έχει η λέσχη, και θα βγουν 4 νήματα από 3 μέλη.Ω ευχαριστώ! Και έψαχνα στο ίντερνετ για το βιβλίο μήπως βρω καμιά ακρη και δεν έβρισκα!
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρουν και άλλα βιβλία που προσφέρουν γέλιο, στην λέσχη υπάρχει ένα νήμα με τίτλο "Γέλασα όταν τα διάβασα".Ένα μικρό βιβλίο που με έκανε να γελάσω πολύ είναι το "Πώς να γίνετε αλλοδαπός". Σάτιρα για τους Άγγλους αλλά χωρίς τοξικότητα. Δηλαδή ακόμα κι αν λατρεύετε τους Άγγλους πρέπει να είστε πολύ... παρεξηγησιάρης για να ενοχληθείτε.
Δεν ξέρω εάν είναι δυνατόν να υπάρχουν 100% αντικεμενικά βιβλία για τους παγκόσμιους πολέμους, αλλά εάν καταλήξετε σε κάποια, εξετάστε το ενδεχόμενο να τα προμηθευτείτε από το metabook.θελω να ρωτησω αν υπαρχουν αντικειμενικα βιβλια τους 2 παγκοσμιους πολεμους ,και κυριως για το 2ο παγκοσμιο πολεμο?