ludovica
Member
Α εντάξει τότε, θα το έλεγε στον ξυλουργό, δεν το θυμόμουν, έχω κι εγώ μια άλφα ηλικία αλλά ίσως όχι τόσο άλφα .
Διαβάζω τώρα "Η εσωτερική εξορία" του Ισπανού Μιγκουέλ ντε Σαλαμπέρτ.Έχετε να προτείνετε βιβλίο/α για τον ισπανικό εμφύλιο όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά (αν και δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - λέμε τώρα); Στα ελληνικά, αγγλικά ή ισπανικά στην χειρότερη.
Ευχαριστώ για την πρόταση.Διαβάζω τώρα "Η εσωτερική εξορία" του Ισπανού Μιγκουέλ ντε Σαλαμπέρτ.
Η ζωή στη Μαδρίτη μετά το τέλος του εμφυλίου όπου ο Ραμόν παιδί που η οικογένεια του δεν ανήκει στην αστική τάξη των νικητών, ο πατέρας του δημοκράτης καθηγητής φυλακισμένος, προσπαθεί να ξεγελάσει την πείνα και το κρύο για να βρει διέξοδο στις δυσκολίες που του παρέχει το νέο καθεστώς.
Επίσης κάποιες χρήσιμες λεπτομέρειες για τον ισπανικό εμφύλιο θα βρεις και στο βιβλίο που περιγράφω στην # 1386. Αξίζει να διαβαστεί όλο.Διαβάζω τώρα "Η εσωτερική εξορία" του Ισπανού Μιγκουέλ ντε Σαλαμπέρτ.
Η ζωή στη Μαδρίτη μετά το τέλος του εμφυλίου όπου ο Ραμόν παιδί που η οικογένεια του δεν ανήκει στην αστική τάξη των νικητών, ο πατέρας του δημοκράτης καθηγητής φυλακισμένος, προσπαθεί να ξεγελάσει την πείνα και το κρύο για να βρει διέξοδο στις δυσκολίες που του παρέχει το νέο καθεστώς.
Έχει γράψει και βιβλίοΔεν είναι βιβλίο, αλλά μιας και ανέφερες το Συμπαν, η μαμά μου είναι φανατική αυτού του καναλιού στο YT https://www.youtube.com/c/Astronio/featured και λίγο που το τσέκαρα, είναι πολύ καλό.
Και ειναι εξαιρετικό.