soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Πριν λίγο ενημερώθηκα σε μια φυλλάδα περί βιβλίων για κάποιον Σοβιετικό μεγάλο συγγραφέα Βασσίλη Γκρόσμαν. Έχετε διαβάσει βιβλία του?
Βασίλι Γκρόσμαν - ΒικιπαίδειαΠριν λίγο ενημερώθηκα σε μια φυλλάδα περί βιβλίων για κάποιον Σοβιετικό μεγάλο συγγραφέα Βασσίλη Γκρόσμαν. Έχετε διαβάσει βιβλία του?
Ίσως να σε ενδιαφέρει.
Μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω τις απόψεις των ανθρώπων για το "έργο μου", βλέπω αν έχω καταφέρει να περάσω στο κοινό αυτό που ήθελα. Μαζί σου σίγουρα το πέτυχα και χαίρομαι ιδιαίτερα που το βιβλίο μου έφτασε στα δικά σου χέρια γιατί είσαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση. Να είσαι καλά <3Και έτσι ξαφνικά μου έφερε ο courrier το βιβλίο της Φένιας Τσαγανάκη-Νίκου Βαρδάκα "Ταξίδεψα για να σε βρω". Και μέσα σε δυο μέρες το ρούφηξα κυριολεκτικά.
΄Ενα βιβλίο 110 σελίδων που όμως δεν διαβάζεται εύκολα. ΄Εχει πολλά νοήματα και σου δημιουργεί πολλές σκέψεις. Δύο άτομα η Ευθυμία και ο Αλέξανδρος διασχίζουν τη μοναξιά τους που τους οδηγεί μέσα από τα ταξίδια τους στον έρωτα. Σ΄έναν έρωτα που εμπεριέχει τη μοναξιά που δεν πρέπει όμως να μας προκαλεί φόβο, αλλά να μας δίνει έναυσμα για να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας.
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν και δύο εξαιρετικά χρονικά για το Τσέρνομπιλ και το Ισραήλ.
Ευχαριστώ πολύ Φένια και ανυπομονώ για το επόμενο βιβλίο!
Και τα τρία είναι πολύ ωραία!!! Επίσης και η μεταφορά στο κινηματογράφο για τη Σουηδική παραγωγή είναι πολύ καλή!!!Για τους λάτρεις του αστυνομικού προτείνω "Το κορίτσι με το τατουάζ", πραγματικά με είχε καθηλώσει.Και χαίρομαι που είναι σε τριλογία!